IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
😀 medu to děla asi víc lidí 😀
no co ..kdybych se nebála astma záchvatu tak to dělam taky ..já musim sakra opatrně s vůněma ..
moje sestřenka si vždy něco koupí a pak to nechce a já starej sup to nafasuju 😀 ale omniu jsem si koupila sama,za dřinu v práci,když jsem tady myla schody v barákách 😠 Femme od Bosse a Magnifique mi koupil Romotáta,když tady ještě nebyla u nás bída,ta tady teď s náma totiž žije 😀 😀
holky z tý francie mam totálně dřevěnou hubu .. 😕 😕 😕 😕
ty vole,prej opatrně s vůněma a koupí si takovou bombu 😀 😀 😀
dadoušku,nejvíc tam choděj chlapi a foukaj to na sebe na litry
co se u vás dělo Leni 😅
no já nevim medu že to má víc vůní ti to řikam že sem debil já si myslela že když řeknu gabana že mi dá to co měla ta pipka z mallorky .. a nic jinýho mi nenabídli 😕
medu co asi jsem se natřela francovkou 😀 😀 😀 😀
bože snad jsi nemyslela na sex????????to se mě vladís ani klackem nedotkne jak mám opar
a navíc mám rozbitou pipku ,po tom dření jsem opět začla krvácet takže po 14dnech znova přijela rudá armáda ..
no a já se lekla,že sex 😕 😕
no bacha na to s tou tvojí,tynemůžeš dělat nic náročného,si jí strhneš
pipku rozbitou, hubu dřevěnou, holka co s tebou 😅
😀 😀 😀 dadoušku 😀
co koblížek
no chudak léňa, co nastoupila do prace tak se nam nějak sype 😨
vždyť říkám,že práce pro ni neni 😀 a pro mě taky ne 😎
no koblížek zatím nepsala, jsou furt v ty plzni a přemlouvaj lidku at ještě vydrží u mamky 😵
no musí,je ještě malá ne,já nevím ,kdy můžeš porodit,aby to bylo ok
takže od tebe se to dozvíme až po porodu,co za poklad v tobě roste 🙂
ja nevím, ted už by možna mohla, oni už to doktoři uměj vypiplat, ale jen at je ještě v pupíku 😅
tak a už jsem zase málem napsala jinam 😠 vidím něco na m,myslela jsem meduna a už jsem jela,nakonec neodeslala 😕 😕 asi mám halušky bo co
jo jen ať tam je,tak to mám taky být.jak jsou narozená takhle brzy,určo jsou nějaká rizika 😢
ja nevím ,ted jdu ještě ve čtvrtek na ultra, tak uvidím v jaky bude dr naladě 😅
jak v náladě,se ho zeptej ať má jakou chce
no jo když tam jsou někdy tak nepříjemny že maš po naladě 😝 ale tak my počítame už s tím klukem 😅
tak ja mizím k telce, zítra se ohlasím 😵
dobrou noc a pěkné sny 😵 😵 😵
dadousku,to se ted uz musi ukazat,at vis co to je 😵
medu ja se taky vzdy navonim za daco,kdyz muzes tak toho vyuziju 😀 😀 .......
jinak me dnes rekl,dr.ze kdybych mela problem a musela rodit,tak uz by nam to mimi zachranili,tak nevim....

to já si zajdu vždy-socka,do Kaufhofu a tam se vonim 😀 😀 zadarmiko 😵