IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jo a kočarek krasnej 😵
medu prave,ze to jde,tak jsem do toho sla vcera tu sedela rada...ja a cokotata a po delsi debate,jsem musela zkontaktovat kamosku at dnes vola a objedna ho 😵 😵 tady jsou docela drahy a moc se me nelibi 😀
dad,dekuji za pochvalu 😎
nadis koukam je taky vedle a sem nic nepisne jak se ma...dostane na prdel.... 😅
tak jsem nás na zítřek vyžehlila a zítra jenom nehty a hlava a jdu ..plesati
čoko kočárek je úžasnej nádhernej..ta buchta je fakt rychlá a měla jsem strach že to bude srajda tak jsem to pekla zbytečně dost dlouho....podotýkam ,zbytečně dlouho
Vy čuňáci s tvarohem!!! 😝 😀 😀
Ahojky.
Já čtu poctivě aby mi toho moc neuteklo. A kaju se že nepíšu. 😀
U mě nic. Mám depku že zas Karel jede pryč a žehlim a vařim a uklízim celý den. 😝
Coko suproš kočárek!!!Moc hezký!!
Holky moc dekuji...ja mam taky radost.....
leni,ta buchta jestli jsem pochopila dobre,tak to neni testo,ale das drobenku a pak ten tvaroh a zase drobenku...na me musis trochu vic podrobne 😀 😀 😀
nadi,to ja mam taky....porad sama 😵
Ahoj Nadi,to je dost,že taky ty babo nevěrná jukneš 😉 😉 😉 za chvilku přijdu,jdu něco udělat 🙂
Jdu dělat véču. A zítra dělám taky holanďáky Karlovi na cestu. 🙂 Miluju je.
Tady koukam,kazdy maka neco dela to je teda pri patku....ja dam sprsku a pak neco k jidlu mam hlad.... 😀
holky posloucham impuls a hrajou vypalovacky 😀 😀 to by se libilo Romotatovi... 😀 Zagorka,Gott atd....pisnicky na prani.....asi tam taky zavolam....
tak jsem zas na skok tady , dadouš ma zpravy 😅 nadi fakt nas ted trošku zanedbavaš 😀
ja posloucham radio 4U a tam hrajou písně meho mladí, no 80ty leta 😅
to najdu dad na internetu taky 4U se to jmenuje.?to rikam,ze nadis na nas haze bobka 😀
Holčinky omlouvááám se a polepším se!!! 😅
Ale ted se vypíná a jdu kuchtit. Mám hlad jako vlk.
Papapa hezký večer. 😎
RADIO 4U tak je to přesně
to jo nedi jen se běž nadlabnout, to se musí 😵
tak ja se jdu na to mrknout a najdu na netu 😀
dad,jak mam koupit pliny maji pry nejaky slevy v TETE a moje mamka blazni a pta se jestli staci ty 3-6kg a nebo vetsi.porad me ja tomu nerozumin ☹ 😀
nadi,dobrou chut....tak ho mam naladeny a hrajou zrovna Robbiho 😀 😀
hele ještě prodavaj ty uplně nejmenší, 2-5kg, s těma začínam a mam zatím dva balíky, pže nevím jak bude mímo velky a jak poroste. jako koupit je muže , tak je bude mít prdolka později, ale zas každymu sednou jiny plínky a ja mam strach kupovat to ve velkym, aby pak třeba prckovi neseděly a ja neměla doma haldu stejnejch plínek na nic, ja to necham na potom a budu kupovat pruběžně 😵
tak ja reknu,at koupi jeste ty malicky jeden balik 2-5kg a budu mit oba 😀 😀 porad rikam nekupovat nic a kazdy den pise a nebo vola,ze koupila to a to...no co mam delat..... 😀
😀 no to bud rada 😵 ja včera objednavala latkovy plíny a dvě osušky a jednu takovou krasnou deku a hned jsem o litr lehčí 😝 ale z ty deky jsem uplně hotova, se mi strašně líbí 😵
dadousku,rada jsem mame jen jednu babi a dedu a tak se snazi a jsem hrozne rada,ze to nemusi vse kupovat Vrata a nasi nam pomuzou....kocarek zaplati a mamka ma spoutu vecicek uz pro nas i ty pliny hadrove tech mame 60ks 😀 😀 tak jsem fakt moc rada
ty blaho 60 😕 co s tím budetě dělat 😀 ja budu 20 a asi 4 ty s obrazkama 😅
no ja nevim,moje mamka si mysli,ze je budu davat i normalka misto jednorazovek 😵 a uz je koupila,tak to budu mit ja nevim.......musi mto vymyslet,ale oni se nestrati
to je fakt že se to neztratí 😵 , tak ja se pro dnešek loučím, ale zejtra večer jde dadouš na pívo, takže poč bude muj 😵 tak se holčičky opatrujte 😵 😵
jo ty se mej taky,zitra zase bude doma ten muj,takze tu asi nebudu ja 😀 😀
ja se jdu najist mam hlad.........
čoko jojo je to drobenkový těsto .. 😉 tak budeš s plínama mejt okna a budete do nich smrkati a vázat bolavé zuby .. 😀 😝 ,jako my doma..když jsme totál nachcípaný .. 😀 😝
tak jsem pokoukala noc na karlštejně a u toho zašila pár věciček a půjdu spát ,ráno v 8hod. mam bejt na nehtech ..

no ja se na to vrhnu zítra odpo, ale už na to mam hroznou chut