🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no to je pravda ja si taky porad rikam,vyprdnout se na ne.....cokotata je rocnik ti pisnu do IP,to je lepsi..... 😀
jo,písni 😎
Mas to tam...... 😀 😀 ty jo uz zase seru tady jsem snedla rizek s houskou,litr dzusu ananas,ted tu mam cokoladu a jedu..... 😀 😀
sereš nebo žereš 😀 😀
ne jsem tu,porad a zeru a seru se tu se sestrou ktera me vytaci po icq 😀
no počkej až tam přijedeš,tak jí to spočítáš 😀
ja se sni moc nestykam....cely rok oni nevim a pak kdyz neco tak ji mam porad na icq a je to na dlouhy povidani.... 😉 a kdyz me vytoci,tak ji poslu k sipku a mam pak pokoj 😀 tady pomlovam rodinu tfuj....to jsem co
a ona k tobě nejezdí do rajchu?
zítra mi začíná kolotoč,ráno pracák,uterek roura-bojim ☹ středa repete pracák a odpo jdu uklízet jedný nový babě,jsem na to zvědavá,čtvrtek jdu žehlit a pátek praxi uklízet-uf
medu,nejezdi sem.....ty blaho to mas taky frmol co.....proc jdes do roury kvuli zadum?Cokotata jde v utery taky do roury se zadama 😉 tak snad bude OK.......
tak to jde stejně jako já 😀 já tam mám být už v 7 ráno 😕 no záda 😝
jo,to mate stejny termin,ale ja nevim v kolik tam jde musi se dnes domluvit na zapase s dr.
ty jo medu,hledam maila a nemam ho...... ☹
mojeho nemáš 🙄 🙄
no,urcite mam to vis,ze jo,ale nevim pod cim me se to tam koduje automaticky a musim vzdy zadat prvni pismenko a uz naskoci,ale nevim jaky 😀 😀 at zkousm co zkousim tak nic 😒
jsem ti ho poslala 😎
ja vim a taky uz jsem to poslala ja tobe.....a ty se nekde flakas 😀 😀
no já to tady mám rozjetý na více stranách,pes,luxovala jsem,pak píšu sem a ještě jinam 😀 😀 😀 ale už jsem vás viděla 😵
no to vim,ze pises vedle 😀 😀 ja taky u toho delam jine veci,ale to zehleni ne a ne udelat....jsem ted mluvila s mamkou a ta zese co vse koupila a co si preju udelat k obidku,az tam budem 😵
ty jo jsem si dala ten turecky napoj a pekne malej skace 😀 asi mu nechutna a mamince tak moc.....
a kdy jedete?my asi 19.2.no však ty taky píšeš vedle 😀 😀 všechno vidím 😎 😎 jo a žehlit chci taky dneska.a co koupila,něco pro Cokomimi?
no se nediv,určo se ti tam nadouvaj střeva a nemá prostor 😀
medu ja vim,ze mas ocka vsude a nikde 😀 😀 my jedem do cech 17.2...na den,protoze cokotata hraje u vas hokej a tak driv nemuzeme jet.....a vy jedete taky smer CR......
ahoooj 😵
mamka nam koupila zase nejaky bodycka,soupravu do porodky,pliny a dalsi veci..... 😀 😀
dadousku Ahojda................
ja zase aukruju 😅 mam rozjety dvě soupravičky tak jsem zvědava, ale končí to až v devět 😠
coko koukam že až pojedete z čech tak budete mít pěkně nabušeny auto 😀
dadousku ty zase kseftujes?tak at to dopadne......a jak to vis,ze budeme mit plne auto 😀 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
jakej je ročník Cokotáta?