IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
mě bude v letě 38 😀
a všímaš medu jo? ja ji kvuli tobě oželím 😉
dadousku tak ja jsem obr bloncka ale ja jsem to nepochopila,jaky detsky prispevka a jaka hlavni strana 😕 😕 😕 😕 😕 pomoooooc
ne jen se jdi divat,utece ti to a jsi v prdeli pak
no klikneš domu a tam maš poličko v pravo dole a tam si klikneš zpatky na svoji diskuzi
no já jsem sice taky blond ale je fakt že to taky nechápu ... s těma příspěvkama ☹ asi fakt na tom něco bude na těch blondskách 😀
ne ona myslela urcite to co ja,napisu a pak to musim odeslat a potom abych videla,ze nekdo napsal posunu to o jednu stranku zpet a pak zase zpatky
přece když odešleš příspěvek, ta se ti objeví ze byl odeslan a pak hned kliknout na domu a tam už vidíš svoji diskuzi a u toho svoje jmeno 😀 😀 😀 😀 ty vole tak takhle napsany bych to nepochopila ani ja 😀 😀 😀
a to ja jsem si myslela,ze ted budu chytrejsi,kdyz mam ten hnedej melir,ze jako ta hneda mi doda rozumu 😀 😀 😀 😀
ona to asik dává až na tu přední stranu ne ... tam ti to fakt pak naběhne hned na tuhle stránku ale příjde mi to stejně pracné ... 😀
no nad inzeratama to pole s tím zasranym kurzorem 😀 😀
ty vole,klub bloncek 😀 😀
😀 já to chápu jupí ... 😀
😝 😝 ste mi daly holky, medu jak seš na tom ty? 😀 😀 😀
no to jo no se z toho picnu 😀 a pak to bliká žlutě aspon mě chvilku co to odešleš 😀
jooo hlavne zadny nervy,pise nam to a to je hlavni 😀 😀 😀 uz jsou modelky,sakra to jsou gazely 😕 😕 😕 to ja ty moje mini nozky 😝 😝
😕
no jo věda je věda .. 😀
jezis jaky zlute zas 😀 😝 tak tohle je mazec dneska 😝 😝 ted to odeslu a jestli mi to nebude blikat ZLUTE,tak si jdu hodit oprat 😀 😀 😀 😀
já čučím taky na Ordinaci .. mám jí zaplou a stíhám jak notas tak telku 😝
no neblika,holky musim si z toho vseho jit dat jednu zdravotni 😀 😀 😀 😀 😀
jen to blikne po odeslání a když se vrátíš na tu stranu
jo uz jsem uklidnena,ted to bliklo 😀 😀 😀
ty kouříš?
a Dadousek se urcite tam doma vyvratila z toho vynervovani 😀 😀
hmmmmm 😕 😕
nikdo uz tady nekouri???trosicku aspon??
a jaké vynervování má? určitě to psala ale se mi to nechce hledat 😀
jsem si odběhla na ordinaci a hned tam vrzly reklamu

hele ted tady bude mrtvo,davaj ordinaci,tak to jsou vsechny nalepeny na obrazovce 😀 😀 Lenka ta uz po tomhle dile bude pul doktor 😀 😀