IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Dadouš, my na genetice nebyli...
A na co oni se tam ptají, co rodina a tak????
Někdy mám pocit, že si doktoři myslí, že všemu rozumíme, všechno chápeme. Jenže člověk ani pořádně neví, na co se jich ptát. Také tomu nerozumím.
Já až se to povede a ono se to jednou povede tak pak budu strašně hlídaná, když jsem poprvé rodila na 29 týdnu....
Liptonek, já zatím IVF neměla, ale vím že jsou dlouhé a krátké protokoly a každý začíná jindy...., takže záleží jaký budeš mít protokol...
Ahoj liptonku, to záleží na tom, jaký ti zvolí protokol. Já začala stimulovat cca 2.5. a včera jsem byla na punkci a asi v pondělí na ET (zavedení embryjka)
Koblizek, to máš pravdu, čloověk vystřelí z ordinace a pomalu toho neví víc než tam vlez....
Kecám liptonku. 2.5. jsem dostala menstruaci a 4.5 jsme začali stimulovat. Takže cca 10 dní.
No, to kdybych věděla. Nevím vůbec nic. Jen že v nejbližší době jdem do toho. Ale kdy...tot otázka. Asi se budu muset nechat překvapit 🙂
I tak je to dady šílená doba. To tam snad zkoumají do morku kosti. ale zase si radši počkat, než aby pak byl nějaký problém 😒
to: koblichzek. chm, takže to bude asi až při příští MS. A jak to zvládáš? Bouřej se v tobě hormony?🙂
ahoj liptonku vítam tě, to jste na to asi stejně jako my, taky zatím nic konkretního nevíme 😀
koblichzek- dva roky se snažíme a nic. Mám nepravidelnou MS, ale na laparce v podstatě nic nezjistili. Takže vůbec netušim, v čem je problem. Tak doktorka řekla, že se pustíme do IVF...a že pokud tento mesíc neotehotnim přirozenou cestou..mám přijit a vrhnem se na to...
Liptonku, teď jsem asi tupá, ale nepochopila jsem, kde je u vás problém?
Hormony to celkem zvládají, ale ta psychika je horší.
Holky, já jdu vyluxovat a pak se hned vrátím 😀 😀 😀 😀
Liptonek, my taky nevíme nic konkrétního....
Dadu, v pondelí budeme držet vše co jde 😀 í

kobli, si myslim že když už jedno dítě mam že by ta genetika měla bejt snad dobra, ale spíš jak je na tom dadouš,nevím nevyznam se v tom , zatím mi nikdo nedokazal vysvětlit co se těma gen. testama u žensky da zjistit 😕