icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

lenkacar
29. dub 2010

tak moment ,jdu pověsit prádlo

dadous
29. dub 2010

😀 tak šup do něj

dadous
29. dub 2010

momentalní stav 😀

dadous
29. dub 2010

to neřve ale zíva 😅

lenkacar
29. dub 2010

jsem z5

lenkacar
29. dub 2010

vypadá že to má za pár

lenkacar
29. dub 2010

myslíš šup do něj do prádla nebo do banánku 😀 😀 😀

dadous
29. dub 2010

do bananku 😀

lenkacar
29. dub 2010

tak jsem tě poslechla banánek v čokoládě krát3,jak čtu čoko tak mám chutě na čokoládu ..tak jsem si už konečně do toho zobáku něco koupila,od zítra je akce v penny na konskou mast ,tak jsem nakázala vladísovi koupit 2 krabky ..já už jsem jak stará plesnivá bába ,všema mastma mazaná a včera mi zas začla bolet lopata ..hlavně že na to žeru prášky nějaké silné docela ..řikam vladísovi že bych se chtěla vidět za 20let ,moje mamka běhá jak jura a já jsem od 30let věčně na kopici z něčim..

coko.joko
29. dub 2010

Ahojda,
tak se hlasim uplnek na me ma uplne obraceny vliv....celou noc jsem spala jen jednou na WC.....a citim se uz druhy den uplne krasne...nic neboli a jsem v poho........
dad,jaka to je znacka kocarku....a je fakt krasny a za ty prachy super......
leni,ja chci taky bananek v cokolade to je jediny co miluji a kdyz jsme v CR,tak ho zeru na kila.....moc dobry....... 😀 😀

dadous
29. dub 2010

coko tak to brzo příjde když je ti dobře 😀 je to Casualplay S4 😵

dadous
29. dub 2010

no jo leni konskou mast si moje babička taky kupovala 😀

dadous
29. dub 2010

kdepak mame bobu, ještě určo chrape 😅 a ja už budu mít uvařenou polívku 😀 no ale nebejt ty maly cacorky, tak taky ještě prdím do peřin 😅

bobbule09
29. dub 2010

Nechrápe, pracuje 😀 Jsem byla nakoupit a se psem a teď koukám, co jste tu zase nakecaly 😀

dadous
29. dub 2010

😀 😀 no proto 😀

coko.joko
29. dub 2010

dad,pry se to rika,ale ja si myslim,ze ten nas prcek se bude drzet jako kliste 😀 ja jsem se taky nasnidala a varim polevku a do toho delam i rajskou s plnenyma paprikama a knedlickem domacim...odpolko jedu ke kamosce na zahradku,tak se tesim...jo ja ´jsem si to myslela,ze to je on ten kocarek.......

coko.joko
29. dub 2010

dad,koukej si privolala bob...a pry chrape a ta uz ma davno nakoupeno 😀 😀 proste tahle diskuze je jen ranni ptacatka 😀

dadous
29. dub 2010

prej raní ptačata 😀 v těhu jsem sem chodila až kolem poledního 😀 ja počkam až dopere pračka, a pak pujdem chvilku se pocourat, pže tata nam spí po noční 😖

coko.joko
29. dub 2010

no je to tak se podivej rano tu jsou vsechny a odpolko nikdo a vecer jak kdy 😀 😀 jo jen bezte ven je tam urco krasne......nebo aspon tady je teda nadhera......ptaci zpivaji,holuby vrkaji,vosy me serou litaji me domu ´,ale jinak je super......

bobbule09
29. dub 2010

dadous, já jsem od 6 hod na nohách, já nemám čas na spaní 😀
coko, tak ty si doma vyvařuješ a já myslela, že už budeš v porodnici 😵

coko.joko
29. dub 2010

no bob,jsem na tebe vecer myslela,kdyz jsem sla spat okolo 23 hod. 😀 ze mam jeste hodku a pak to zacne a prd....uplnek uplne opacny vliv na me ma... 😀 no varit musim,at ma co papat cokotata..... 😵

bobbule09
29. dub 2010

No já vařím jen o víkendu, přes týden nemusím 🙂
Třeba porodíš dneska,možná na tebe působí úplněk opožděně 😀

coko.joko
29. dub 2010

bob,to se mas ja kazdy den i s polevkou a uz nemam inspiraci......vareni me nevadi i rada varim,ale porad to vymyslet to je vec... 😉

bobbule09
29. dub 2010

No to já se vždycky už ve středu ptám, co mám o víkendu vařit 😀
Taky mi nevadí vařit, ale musí mi někdo poradit co a já to pak udělám. Vymýšlení jídla je opruz 😝

coko.joko
29. dub 2010

bob,no to je prave ono...ja se ptam kazdy den co mam varit a odpoved je ja snim vse 😀 😀

bobbule09
29. dub 2010

Není nad dobrou radu 😀 😀
To je děs, vždycky když mám své dny, tak mi nedrží vlasy. Jsem si musela dát natáčky a vypadám jak mořský koník 😀 😀

coko.joko
29. dub 2010

no,morsky konik je jeste pekny...horsi by bylo kdyby si byla jak pudl 😀 😀 me ted taky nic nedrzi......

bobbule09
29. dub 2010

Takže jsme obě stejně krásné 😵

coko.joko
29. dub 2010

no bob,ja jsem ted uplne krasna 😀 😀

bobbule09
29. dub 2010

Náhodou jsi, těhulky jsou krásný, ikdyž se tak možná necítí. To bříško je strašně roztomilá věc a já bych ho brala hned. 😵