IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to ne kobli, bylo hodně bezesnych nocí, ale potřebovaly jsme k tomu oba dospět a pak taky pořad se řešilo bydlení
a taky dadoš je mladší než ja a furt jsem nějak nevěřila že dítě opravdu chce, ale ted mě přesvědčil na 100% 😉
Taky mě přesvědčilo 100% až to, že to všechno začal podstupovat, ježdění, doktory, nervy, kelímky 😀
koblichzek - skoro 25. nevim, podle toho jak to doktorka popisovala.,.,.vypadalo to na IVF
Je to fakt. Koukám na něj trochu jinak. Říkám si, že kdyby mě nemiloval,tak by do toho nešel. Po těch 13 letech občas zapochybuju, jestli má o mě ještě zájem.
koblichzek - hehe, to neeee...ale pustila jsem se do vaření večeře...tak proto ty odmlky 🙂))
dadous - nene...v Hradci jsem se narodila...ale ted jsem nějakej čas fuč 🙂 takže do gennetu 🙂
Tak to já s prsama problém nemám 😉 , chudák mé potenciální mimísko bude asi hlady 😀
Ahoj zeny,tak jsem se doplazila z jobu 😝 😝 😝 😝
Tady to teda jelo,ted jse rychle cetla a cetla,jeste jsem si ani kaficko neuvarila a v palici se mi uz pekne toci,ale musela jsem rychle docitat 😀 😀 😀

Lip taky mi pomohlo, když sem našla tady holka a věděla, že se můžu na cokoli zeptat. Člověk si někdy myslí, že je na to sám a jedinej 😒