IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
😀 ja myslela,ze mas doma tatku.....takze jsi taky sama jako ja.........ten muj rika,ze mam moc prace a sedi na zimaku a keca a keca.......za chvilku prijde a bude rikat kolik udelal prace 😀 😀 ja to ted taky nemam rada na krku
no i to je možné to jsem taky slyšela že se nakonec může stát že otěhotním normálně tak to by bylo fajn nene chodím do Fertimedu v Olomouci
ne tři týdny to trvá,někdy i 4 😲 už jí splaskává,měla jí jak puklou broskev 😀 romotátu jsem vyhnala k dokymu,už třetí týden ho bolí mandle a má zvětšené uzliny,ale furt,že se to samo vyléčí,tak jsem ho tam vykopala
kde mame bobika,ten se tu jen ohral a uz je fuc.......
hexe to se muze stat......vse je mozne......
aaa,taky severní morava,jako můj Roman
takkk dlouho to by me jeblo kdybych to mela takkk dlouho 😎 chudak fufi....
no ja taky chci aby ten muj sel na komplet vysetreni,ale to vis nema cas......
jako venku je deset stupňů,to snad skáknu na půdu a vytáhnu zase zimní věci,abych se ještě na kole nezlomila v zatáčce
medu ja myslela,ze Roman bydli jako ty tam nekde.....a on je to moravak...... 😀
no Roman taky ne 😀 a hlavně to nesnáší,od toho jsem tady já,já jsem jak důchodkyně,aspoň jednou týdně musím někam jít do čekárny 😀 😀
no se narodil v Opavě
U nás je 18 stupňů a nemáme nic krásnějšího, než francouzskýho buldočka 😀
Mažu venčit, tak si to holky užijte u doktorů a já sem zase někdy juknu.
medu, nezapomeň na ten recept 🙂
no uvidím já bych totiž chtěla vše hned ale to asi každá...nejvíc mě štve že jsem celý rok trávila na gyndě a nechala se chlácholit tím že je to díky mému nepravidelnému cyklu takže každý měsíc od lonského května jsem chodila roztahovat nohy na gyndu a ouha chyba asi nakonec byla jinde a rok v prd....
ražníčko se už dopíčuje,tak snad bude dobrý
neblazni,vzdyt to jeste muze stihnout mas teprve 13 hod.....no ja mam smulu uz teda velkou......mam jedno tricko a jednu mikinu,takze to hodim na sebe a pujdu.....stejne sranda....nic nemam na sebe......
no co my jsme se tady už naroztahovaly 😀 😀 i šlapky nám můžou závidět 😀
coko,teď už to vydržíš v mikče a po porodu se zase nasoukáš do všeho 😉
bob.buldocka to je jeste vetsi trhac.....tak pekne venci....
medu ja uz se tu taky cpu mam hladik.....pak v litnu do te koupelny......no jo tak to je moravak a ma taky ten prizvuk 😀jejich...
hexe,to je pravda vsechny chteji vse hned,ale to bohuzel nejde......
myslíš krátkej zobák 😀 jo tak to teda má 😀 😀 😀 já už prej ale taky trochu 😠
on mluví tak srandovně,my natahujeme a oni zase mluvěj hrozně krátce
medu,presne tak ja to odtaham a pak si budu lebedit v tom mem a budu se citit krasne....a hlavne se tesim na boty.....mam ted jedny tenysky a spoustu jich nemuzu nosit,jak mam krasny nozky 😀 ale to k tomu patri.....a ja fakt uz mam za par.....
jo koukám že se taky ještě narostahuji hihi je s váma sranda!!!díky pádím dovařit oběd
mějte se!!!
to teda máš,jsem zvědavá kdy to bude 😎
no moje kamoska bydli v Jihlave a kdyz se vidime tak mluvi tak zvlastne a kdyz na me spustila tak ji rikam aha tak jeste jednou a Hradecky prosim 😀 😀 za vsim "Ja su"....no kazdy kraj jina mluva...ale nejhorsi jsou lidi okolo Plzne.....
tak čau a jukni zase 😉
ale mě plzeňáci přijdou,že mluvěj jako my stejně.Já ten rozdíl neslyším,jen když jsem n Moravě,tak tam je to jasný.
bych brala kdyby me dnes rekl dr.ze jsem na 9 prstu otevrena a ja zitra porodila 😀 😀 ale to asi ne,takze me rekne ze jsem na 2 prsty a ja budu dalsi tyden v celku 😀 😀 si uz delam prdel........
tak třeba hadr to mě dostává.Roman se mě ptá kde je TA hadra 😀 😀 😀
člověče ty bys chtěla,abys přišla on už v tobě zatleskal a ty to tam odrodila 😀 😀
no cokotata ma pribuzni okolo Plzne a kdyz zacnou tak si myslis,ze mluvis z blaznem 😀 ale nic proti nim....

pockej jak dlouho se hara pes tak 14 dni 😕
no to ja vim,ze jsou to trhani.......znama ma taky a ten kdyz nas vidi,tak skace az na hlavu....malej a je vsude 😀