IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no ,a mam hlad jak herec,sama navnada tady a u me v lednicce jen,draty,svetlo a zima
no stehno se sklada ze spodní časti, pak je malinky kuřecí kolínko 😀 a pak je ta větší vrchní čast 😀 ichfršte 😀 😀 😀 😀 😀 nevím jak se to píše po vašem 😀 😀
Ahojte 😉
Mandarinko, jsem tě vyhlížela...., jak je, kdy ti dali bobíska do útrob?
Dad, koukám nějaká nová žena u tvého nicku 🙂
Jany včera jsem měla ET, od večera mě bolí břicho 😝 asi si tam chystá hnízdečko 🙂
Janysku ja az na podzim 😠 doufam!!!!!!a ja jsem ted trochu mimo misu,ty uz je mas taky u sebe?
mrazacky nemam ,jsem slaba nosnice..bohuzel ☹ ☹ ☹ horko tezko jsem ze sebe vyzdimala 2 vajucha.Tak na podzim zase cela stimulka.
Mandy volala ale nemuzu ho zastihnout,ja mam debilni prac.dobu a jak prijdu dom on je uz v trapu 😠
Jany Ty jsi nedostala testík? Já jo, hezkej, ne se dvěma čárkama ale s plus a mínus
Medu on včera říkal, že má nějakou nemocnou maminku, odcházel dřív.... napiš jim maila
mam,ale nebudu mu volat z mobilu 😕 😕 😕 😕 a do Cech me urcite sefka nenecha z pevne si zavolat 😀 😀 😀 😀 😀

tak bajunko,ahoj a pekne se prochazejte,to vis cely den sedel,tak bude rad za trochu pohybu 🙂 🙂 pa