🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
😀 a když ne mala tak peřina určitě 😀
no a mám zase hlad 😠 😠 😠 😠 😠 to je nekonečný příběh
hele to nic ja bych taky furt jedla, jenže mam velkej problem, nic neoblíknu 😢
furt ma deset kilo nahoře a ne a ne to shodit, a to furt někde lítame s kočarem 😠
važně uvažuju o tom, že začnu chodit běhat 😕
zas žereš vid? 😅
ne,byla jsem se pomuchlat s Fufákem
zase smutně koukala?
běhání je dobrý,ale já ho nenávidím.Ale inline můžu,dnes přišla známá,že jako půjdem,ale nejde to ješt je všechno zavřený po tom rokáči.Ale ona chodí běhat každý den a figuru má super
no budu muset začít sportovat, jsem z těch špeku hotova a ted v letě se potím jako prase 😀
jo ona na mě kouká a přitom jako přivírá oči jako by mi něco chtěla říct 😀 😀 😀 možná mě chce poslat do prdele já nevím.ale mě je jí líto,že furt leží,já nevím proč,ale myslela jsem si že pes je hrozně aktivní 😕 no ona je,ale když si jí nevšímám,tak co má dělat,ale zase nemůžu 24hodin s ní furt něco dělat 😕
hele buď v klidu,já kdybych spadla so vody ,tak se neutopím,pže mám pěknou pneumo kolem pasu
jdeme to pochcat
jsme ted taky byly 😀
chcaní ok,jen to sraní,to je něco.ona jako schválně nesere,aby mohla být dlouho venku,tak já čekám a nic
no jo jsou to srandisti 😀
tak pucuju tlamu a asi zajedu do pelechu,zítra ráno přijde návštěva a pak táhnu uklízet,tak k večeru jsem tady jako na koni 😎
a Dadouš dorazí až ráno po 6?jdi sama s malou,nebo je doma Lukáš
jdi né,ale jsi 😀
Lukaš ted dorazil, o víkendu jedou zase zvučit šporcla a bude tam i česka televize 😅 jo dadouš dojede asi o pul sedmy 😵 se zas hezky vyspíme tenhle tejden, se mužem s nikčou rozvalovat po cely posteli 😀
člověče,tak to by nás mohl Lukáš vyvenčit někdy,ať někoho vidíme
no já udělám opět polohu fošny,fufák už tam je s Romanem
ok tak dobrou a žadny prasarny 😀
😀 😀 😀 😀 😀 no tak to u mě nehrozí,leda jen to,že budu prdět,to je taky prasárna
to mužeš 😀 aspon budete mít teploučko 😵
ty vole,my máme ložnici na jih,tam už to víc zahřát nejde 😝
zdravím všechny kobylnice 😉
Cus holky,
teda vy kecate to je hrozny clovek to fakt ani nestiha docitat.....
dad,vzdyt tam jsou jen kuchari a cisnici v Teplicich a v Adru... 😀 😀 taky jich par znam.....
medu...jak je u vas poco..tady pred chvilkou takkk lilo sileny a Cokotata je venku s Lennym 😎
jinak dad,co dela Lukas,ze bude v televizi 😀 taky bych tam nekdy chtela bejt..... 😀 😀
Coko,tady chčije teď,je bouřka,stihla jsem to na kole jen tak tak.Kolo se cloumalo,taška mi lítala 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
no to asi ne 😀 😀 to by mohla malá taky spát u stropu