IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
nové jarňátko a co je nového tu kolukala jsem že tu byla i Nadis viděla jsi její miminko
to bylo špek na špek 😀 😀
ta je kouzelná jak má tu žinku na hlavě to se divím že si to nechala
no jo nadís už ma kajíka 😵 však nas její mamča pěkně informovala když byla nadka v porodce 😵
jo jí je to šumak, hlavně že je ve vodě 😀
ale prosímtě
jo jo to jsem četla jak tu psala to jsem měla ještě PC doma pak jsem ho musela dát známému aby ho přeinstaloval a teď zatím jde ale nevím jak dlouho
no jo to je jak dadouš, taky furt přeinstalovava 😀
nám se to hrozně sekalo a třeba 5 minut jsme čekali nežli se něco otevře
a kde jsou holky ostatní
no mě se takhle minule sekala kobyla, ale to měli asi poruch oni 😅 ja nemvím kde se flakaj, no coko je ještě asi venku 😅 medu možna něco žere a lena je asi hotova z prace 😝
a olasek už se zas dlouho neukazal, jo a koblížkovic asi blbnou s lidunkou 😀
koblížek tu teda opravdu om nebyla a Olásek taky ne ale mám na ní číslo tak jí občas napíšu a sejdeme se tu
jo jo, píšu ještě vedle na diskuzi a do toho tady neteři ukazuju jak se plete z bužírky 😝
pošli meil do IP něco ti pošlu
jé ty mi děláš teda chutě ..proč vladís neumí kremrole 🙄 ,dad ta malá se žínkou je k sežrání,medu na koníkovi ,no co dodat.. 😀 😝
upíjim pivánka ,aby se mě líp spalo..v práci mě to docela uteklo a hlava mi začla bolet až k večeru z takový jedný pipiny nemožný..achjo..a v 20hod. jsem šla na polizmeny zase na výslech kvůibejvalýmu ,holky jednou si vezmwete debila a nikdy to neskončí ..vrátila jsem se ve 21-30hod. a to to tentokrát bylo rychlé 😝
no trubičky na to mám ,ale nikdy jsem to nedělala
á koukám tady se to rozjelo
no já si můžu strčit plech borůvkovýho koláče leda do prdele..vladís to odmítá jíst že mi sehnal borůvky bejvalej ,mě fakt z něj jednou klepne pepka

no jo blaži, první jarní den 😵 však dr v caru mi tvrdil že se narodí 20tyho, ale ja jsem si teda počkala ještě den 😀