icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

meduna
autor
22. črc 2010

@koblichzek a kolik máš?kojíš jenom jo?

meduna
autor
22. črc 2010

a měříš kolik?ale co,buď za to ráda,alespoň můžeš jíst kolik chceš a budeš vypadat pořád mladě 😎

koblichzek
22. črc 2010

Zaplať Bůh, ještě pořád jen kojím. Nevím jak to, ale z mého okolí a že jich je dost - mé kamarádky vůbec nemají mlíko. nechápu. Takže jsem šťastná.

meduna
autor
22. črc 2010

no abych pravdu řekla,já nemůžu říct,že bych žrala třeba 8krát za den,protože já žeru tak nějak furt 😠

koblichzek
22. črc 2010

@meduna Měřím 169cm. No jo, ona to taky není medu žádná sláva vypadat jak svlečenej párek. Si nemyslí. Víš jak mě bolí všechny klouby, jak Lidunku tahám a ohýbám se k ní? potřebovala bych aspoň 10kg nabrat.

meduna
autor
22. črc 2010

to je dobře,je to pro ty miminka nejlepší,když se kojí a i ten kontakt je nádhernej

koblichzek
22. črc 2010

Holky jukněte na Stream.cz - Úchvatné děti - Výborné! Dítě, které se vyděsilo vlastním pšoukem . Jsem se fakt nasmála 😀 😀 😀

meduna
autor
22. črc 2010

to bys mohla s fleku dělat modelínu 😉 tak já měla před pár lety 47 a 165cm a doktorka na mě řvala,že jsem anorektická 😕

koblichzek
22. črc 2010

Mě se kdysi taky ptali, jestli nejsem anorektička 😀

koblichzek
22. črc 2010

Medu, na modelínu by bylo třeba ještě vyměnit ksicht 😀

meduna
autor
22. črc 2010

dobrý 😀 taky se někdy leknu 😀

meduna
autor
22. črc 2010

no to určo ne,žádná výměna 😉

meduna
autor
22. črc 2010

tak dneska se mě už nikdo neptá 😀 😀

koblichzek
22. črc 2010

Je fakt, že Lidunce se to stalo taky, když jí taťka hlídal. Byl z toho v šoku. Prdla si a pak začala chudinka strašně plakat. Asi jí to pěkně zabolelo.

koblichzek
22. črc 2010

@meduna Mě zase říkají, proč se taky jednou nenajím

meduna
autor
22. črc 2010

to víš a ještě ta zvuková kulisa k tomu,to je něco nového pro ní

meduna
autor
22. črc 2010

asi to máš v rodině-hubenost

koblichzek
22. črc 2010

To je fakt, máma byla taky do přechodu hubená. Medunko, tak já zas fičím. Načerpat sílu. Lidunka se sice budí v noci už jen jednou, ale spánek je dobrý na mlíčko. Tak se měj moc krásně a zase někdy pa

dadous
22. črc 2010

@koblichzek koukam že tatka je z maly taky pěkně vysratej vid? 😀

meduna
autor
22. črc 2010

@koblichzek,tak ahoj a zese jukni někdy 🙂

koblichzek
22. črc 2010

@dadous Jo to teda je. A to dřív říkal, že určitě nebude 😀

dadous
22. črc 2010

😀 😀 😀 to video je boží 😀

dadous
22. črc 2010

@koblichzek no jo jsou všichni stejny 😀

coko.joko
23. črc 2010

Ahojda,
vcera jsem byla u kadernika muzu vam rict docela mazec.....chtel me udelat na hlave nejakou cinu,ale ja chtela klasiku jsem se bala,ze budu vypadat jako ET.....no a pak jsme sla na pout a tam do 24 hod...pak tramvaji s Lennym a s cokotatou dom.......takze krasny den.......dneska tu mame parec jako prase a ja sla hrozne aktivne ven a jdu do parku,ze posedim na lavicce nahazu kacenkam papu a v tom blazinec tolik policajtu a hned at to opustim,ze tam je bomba a ja vykulena letim pryc a oni to uzavreli a uz tam nabehli v tom skafandru a zaclo to...takze veselo se tu clovek nenudi.........................tak sedim ted doma na prdeli a premyslim co varit az se me z hlavicky kouri.... 😀

dadous
23. črc 2010

@coko.joko čusík 😵 to jsme měli před 14ti dněma tady u nas, nějaka šílenka volala že ve spořitelně je bomba 😅 tak se to tady hemžilo cajtama 😀 tak pak hod fotéčku at vidíme jak si klasna 😵

coko.joko
23. črc 2010

@dadous ,ahojjjj
no krasna haha jen trochu vylepsena,ta barva co jsem mela pred tim hrozny a tak mam zpatky melirky...taky koukam veselo u vas.....a co Nikca jak jeste dlouho ty reminky bude mit....

dadous
23. črc 2010

včera jsme byly na kontrole, tak jí to povolil o jednu dírku a říkal že to vypada dobře 😕 no ale na rtg jdeme až za tři měsíce 😝 no uvídíme příští měsíc, to jdem zas na kontrolu 😖 ale víš co, niki si na ně už zvykla, je furt vychechtana takže je moc nevníma 😀

coko.joko
23. črc 2010

@dadous ,tak to je dobre,ze nebreci.....musi to bejt hrozny vid a to ma i na noc...a jak dlouho je bude mit.....no ja vim,ze od sestry Nikola je mela taky a docela dlouho,ale ona porad brecela a tak ji to pak nedavali na noc a taky se ji to lepsilo 😎

lenkacar
23. črc 2010

zdravím!!!!!!!!!!!!!!kšírky se vydrží ,hlavně aby byla v poho..