IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ahoijyk holčičky já by jsem o tom drmu taky nevěděla ,ale pověděl mi o tom jeden pán v práci tak jsem to chtěla vyzkoušet udělam pro mimi cokoli a jelikoš já to nedostávám pravidelně jedině s injekcemi a ovulku taky málo kdy mám t ak že jsem to chtěla vyzkoušet.Našla jsem i recept na tinkturu z drmku,kterou si mohu udělat doma. Drmek už doma mám a docela dost
@baronek jestli chceš to vyzkoušet tak ti ten drmek pošlu když mi napíšeš di IP adresu objednala jsem si 2 balíčky po 200g a co jsem zjistila ta tinktura kterou jsem včera si udělala ,ale musím čekat 14 dní nežli se to vylouhuje že mi stačí na rok tak když budeš chtít tak písni
@baronek on otom nevěděl ,ale vykládá mi tak 2x ročně karty a většinou to je pravda a podle toho to ví ,ale jenom on tak mi to poradil.
Říká se tomu mnišský pepř tak že je to pěkně hnusné když se z toho udělá čaj a hrozně to smrdí mělo by se pít při menstruaci se to nepije od konce menstruace 3x deně do konce ovulace a pak do menstruace 2x deně ale to ještě nevím jistě čekám až ten kolega v práci skončí dovolenou ještě tenhle týden pak už příjde tak ti dám vědět.
Tinktura je lepší dává se 15-20 kapek do decky vody a to už se prýdá .Ten čaj pálí v puse a ještě 2 decky no hnus jsem to zkoušela a je to humus
tinktura se dělá 50g drmku se dá do láhve nebo do čeho cheš a naleje se tam 250ml vodky a nechá se vylouhovat v chladnu a temnu a pak přefiltrovat
ahoj děvčatka 😵 koukam že mame všichni přerostly psi, 😅 naš jorin je taky trochu větší 😀 áá že by se blaženka připravovala na další boj 😵 ? coko krasna fotečka 😵
tak jdu hají ráno vztávám ve 4 hodiny dobrou noc
Tak a jsem totálně v kelu. Teď jsem se vrátila od doktora a mám podezření na klíšťovku ☹ Včera přes den mě trochu pobolívalo v krku, ale to je u mě normální a večer jsem se složila a ráno mi bylo taky zle, tak jsem šla po třech letech k doktorovi a mám všechny příznaky, až na to bolení v krku, ale řekl, že angína to není. Nasadil mi nějaká silná antibiotika a příští týden na krev a pak se uvidí. Já se z toho asi zblázním. Teď je na nemoci nejlepší období 😲 😖 😒
Mam fotecky v albu jsem si zase hrala 😀
Dobré ráno holky, tak se zase hlásím do služby. Dneska mi je už líp, ale k těm antibiotikům jsem si musela vzít ještě 2 brufeny, jinak by mi upadla hlava, tak doufám, že se to smí 😝
Ahoj holky,koukám, že jste všechny odjely někam na dovču 😎 Něco mi uniklo 😅
nevim kdo kam odjel ,ale já chodim do tý debilní fachy celé dny a pak tady dřu doma...takže vychcan dnes oznámil že budu chodit na 8 hod. ale smlouva na 5,5 a zbytek bokem psát na důchodkyni ,hele mám ho fakt dost ,jediné pozitivum z toho všeho že se nebude cukat s přesčasama ,ale bude to normálně platit,tím se u mě zbavil příplatků a vlastně zabil 25much nejméně jednou ranou kretýno ..

@bobbule09 A máš velkýho buldoka nebo buldočka?