IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ne tam jsem se přesunula jenom já se šéfkou 😀 😝 ,ale zaplatpánbůh mám tam lehčí program na pc než byl v alpine
@dadous taky potrebuji okna a me se nechce nic jsem hotova...dneska jsem litala a hledala darek a pak dom do oho zaclo chcat,takze mokra jako prase,spocena jak vrata domu a vzit Lennyho do klokanky a jit jeste koupit peciva a neco na to,protoze tu nic neni a zaclo me tak bolet v krizi,ze jsem sotva vylezla schody a ted tu premlouvam dite,at spi,ze jsem unavena a chci jit dat sprchu a spat a on ne a ne usnout
co se teda bude péct za ten dort?
@dadous ,uspavam dite a on nechce usnout jako kdyby vedel,ze ja potrebuji pracovat 😀 koupila jsem nakonec parfem,knizku o düssldorfu jak to tu driv vypadalo jeho to zajima a pak jsem mu dala poukazku na hadry nebo teda dam...k tomu ten dort a pernikove srdicko s nasi fotkou ja a Lenny 😵 a jeste ho pozvu nekam na pivko
to čumim ,tolik nápadů a dárečků.. 😵 a to srdce to neni to rozbitý co?já chtěla udělat buřt gulage a vyprdla jsem se na něj ..nechce se mi ..
Zítra slaví narozky tchán a zatím nic nemám. Fanda koupil dvě balení piv - jeho tatík je jasnej pivař alko a já musím vymyslet něco k tomu 🙂
a v neděli slaví moje babička 80 a to jsem koupila pyžamo a zítra ještě kytku, nic jiného mě nenapadá.
Zítra zedníkovi vařit nemusím, tak mám radost, zvládne to za mě tchýně 🙂
dobrej napad ty kytky ja jsem tenkrat nechavala delat kamosce s cigaret 😀 a taky to moc hezky vypadalo...
tak cigaretovou kytku nezvládnu 🙂
@baronek ,to ne to je muj a ja ho nedam........
@dadous ..hlavne v noci,kdyz nechce spat...jako to je ted po treti den 😒
takze se s vama loucim,protoze mam 3 hodky na spanek a pak zase budu premlouvat maleho at spi a nerve tu,ze je noc a lidi spi....a po dvou hodinach usne a v sest budicek a vstavat...me klepne ☹ se naucil peknou vec.......

@lenkacar no to jo to vím, ale ja myslela že jako ty sportovky se tam přesunuly pravě 😅