IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a jak se pořád máte? co niki jak roste?
dad ty jdeš po jak dlouhej době makat? po 3 letech?nebo snad dřív? 😕
to je hnus vážení ,dyt si jí ani neužiješ 😔
hele to budeš koukat párkrát to prdne do plíny a jdeš zase makat ..uetče to rychle 😖
baronku kdy bych na to vzala čas vařit denně papu .. 😝
nevyhrožuj ,budeš ráda ,když se dojdeš vyčůrat 😀 😀 😀 😀 😝
já si to teda růžově nemaluju ,holky jenom kojí a kojí a celej den v noční košili 😀 😝 a čekaj až dojde někdo další komu to na chvíli daj a jjdou se aspon oblíct a jdou ven ,takhle si představuju začátky z porodky 😀 😝 a myslím ,že nejsem daleko od reality 😀 😝
a taky na kvalitě mléka ,jo když to nakojíš a za 3hod, to ještě spinká tak věřim ,že se lecos zvládne ,když najedeš na nějakej režim..ale když se snažíš kojit a ono to nejde ,nebo mléko je slabé tak neděláš nic jiného 😝
nejméně od 3 😀 😀 😀 😝 ,aspon nejsme naivní 😀 😀 😀
to je fuk ,aspn nejsme nějaké naninky ,jako si to myslí od nás z práce jedna jak bude dál chodit na nehty a masérku a kadeřnici a laser a prostě každej den má něco ..nevim kde by na to vzala čas .. 😎 já se tomu musim smát ..všude se musíš objednat a dítě si jako načasuješ jak? 😀 😝
já taky ne ,tak mě to ani nebude mrzet ,že nikam nestihnu 😀 😝
dneska jsme se sešli s čoko rodinkou, jsou bezvadny, a leny je teda kus chlapa 😵
Zdravím Vás dámy,
doufám, že nebude vadit, když se k vám trochu "vetřu".
Poprvé stimuluju, píchám si Gonal a ode dneška ještě jednu injekci. Jsem dneska 7 DC a příští týden půjdu na odběr vajíček...Svitla naděje na miminko, přesto se bojím, že to nevyjde...nemohla byste mi některá dát pár "rad"?

@lenkacar fuuj prace, ja se tam jdu mrknout v pondělí, trošku provokovat baby 😅