IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahojky babuchy 😀 😀
Teeeeda Leni,jesli to dobre chapu,tak veeeelka gratulace,no to je nadherne
Jinak jsem prosla vsechny deticky jak vam rostou a jsou moc krasni,roztomily a urco i sikovny 😀
že vy jste tam zapadaly sněhem is těma hrncema pánvičkama 😕 😀 😝
Teda Leniiiiii, co to vidím??? To je paráda!!!!! Moc gratuluju!!!! A držim pěsti ať jde vše tak, jak má!!!!!! 😉 A jinak zdravím všechny ostatní 😵 My jsme stále 2v1. Ale snad už každým dnem.... 😵
😀 ja začla bejt nervozní až když mi praskla voda 😵
@liptonekno ahooooooj lipánku díky ..tovíš ty začátky jsou naprd furt nic jistého ..dad tobě přeju at jste brzy fit.. 😵
kdepak mame cokouška, asi matla cukroví 😅
čoko si oprašuje manžela a přitom matlá peníčky určitě 😵
Ahojky můžu taky k vám? Mám za sebou první neúspěšnou stimulaci na ivf,pouze 3 folíky a nízká sliznice,takže přerušení,teď mám na 3 měsíce proveru a estrahexal a za čtvrt roku další pokus,naděje na úspěch asi 10procent. Bohužel ve 22 letech mám předčasné ovariální selhávání. Ještě nedávno jsem vyždycky po vyšetřeních bulela,teď už se nezmůžu ani na to ☹ jen se koukám jak všichni kolem mě těhulkují a chovají a připadá mi že na mě to štěstí ani nečeká.
ono se to právě léčit moc nedá,ale kdybys měla pravdu tak bych byla šťastná jako blecha

@nadis. mě ho nabízela v čípkách a nebo že si mám koupit emesin 😕