IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no za 14dní kontrola ,ten jeden je takovej chcípáček tak jestli to zvládne nebo co ..je o 4dny menší,no kde byl schovanej posledně mi poser 😕
no pryč to nedam 😖
to bude veselo 😀 😝 😀
já to zatim neřešim ,ani nevíme jestli to oba bobci zvládnou .. 😉
Čauky, 🙂
Leni double gratulace!! 😅 😵 😵
Ahoj děvčata,tak sem si tak pročítala všechny ty vaše příběhy a vidím,že je to podobný.Dneska sem si dělala těhotenský test po prvním IVF a negativní ☹ .Zítra ráno jdu ještě na krev,ale už tomu nedávám žádnou naději.
Je mi z toho strašně smutno.Moc sem věřila,že to klapne!!!Dočetla sem se,že další pokus je možný za tři měsíce,ale nevím,jestli zvládnu zase ten celej kolotoč dokola.Bylo to náročný a vlastně zbytečný!Asi sem hodně pesimistická,ale nějak v sobě ten optimismus nemůžu najít.
Prý když je těch pokusů víc,tak je pravděpodobnost otěhotnění větší,než při prvním pokusu.Je to pravda?Nemáte s tím někdo zkušnosti?Jo a byla sem na klinice Unica Brno.Byla ste tam taky nějaká?Děkuji za odpovědi...
vzkázala jsem jí ,že už tam nikdy ani nepřijdu a at mi daj pokoj ..že potřebuju být v klidu ,to si umim představit jak mi pomlouvá ..

@lenkacar 😕 😕 😅 😅 😀 😀 no neke 😵