IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
@olasek vidim to na jaro na kety ..jsem doma ,protože jsem v práci přiznala po srdíčkách,že jsem těhu ,ale za 2 týdny bylo vše jinak a už jsem nebyla pro ně pespektivní ..navíc využili toho ,že mi skončila smlouva na konci prosince.. 😉 chodim tam občas na výpomoc ,když chce šéfka volno ..asi aztim s prací počkam
do konce ledna PN a potom pracák ,no je to pitomá dohra ..
@lenkacar člověk míní, život mění....člověk nic nenadělá....někdy je to jen k nevydržení , ale co zbývá než se oklepat a jít dál! Já jsem teď ve fázi, kdy mě strašně vadí povzbuzování typu " neboj, příště to výjde" - jsem na to pomalu alergická..... takže to ode mě neuslyšíš...ale Leni, někdy se to štěstí musí, sakra, unavit 😉 🙂 !!!!
@olasek já včera musekla uvolnit pc tak jsem ti už neodepsala,jojo jsme na jedný lodi tak to nejlíp znáš jak to je s tou psychikou ,když se ne a nedaří 😠 já taky nesnášim lítost a potom teda hned na 2 místě je flusání těhu bacilů to jdu taky do vrtule 😀 😝 ,tak pa a zase zajdi ..jsem tady na té diskuzi asi už sama 😕 ,já pořád číhám..
@lenkacar tak to jsi přesně vystihla, Leni....! Děs běs..!! Myslím, že jsem teď v celku v pohodě...ovšem někdy mám zas depku velkou, jak barák....Já tu budu dneska tak nějak na střídačku - za chviličku se jedu podíva na obřad - kamarád z dětství leze do chomoutu 😀 a odpo mám domluvenou kávičku s kámoškou - musíme probrat živý mrtvý 😀 😀 😀
jo bylo to fajn nakonec se z toho vyklubaly tety narozeniny,tak toho papání bylo více.. 😉 ani jsem nekoukala co dneska dávaj telce
jéé tady to zas žije 😅 čau babuchy 😵
hele sem každej načuhuje , ale nikdo nenapíše 😀 😀
u nás taky teda teplo,ale ledovka ještě pořád 😝
ja už chci léééto 😵
tý jko to je nezvyk ta barevná fotka ..já chci taky jarooo..pípáci ,aby vylezli ,můžou úplni všichni.. 😕 😵
no ale měla hezčí naušnice

@olasek ahojík nakonec jsem tomu ušla ,páč ze mě na poslední chvíli vypadl nejhorší kus a zbytek prý se dočistí ,myslím ,že asi při MS ..protože nikde nic .. 😠 ale měla jsem fakt radost ,že jsem na to znova nemusela ..