IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
já jsem hodně fakt nabrala před prvním IVF při stimulaci, možná i ten prednison mi toho tolik dal 😠
☹ ja nechci přibrat 😢 😢
ja uz jednou pribrala ale bohuzel na vrsku se to nepromitlo 😀 😀 😀 bylöa jsem tak celkove jako golem,takovej malej kulatej chlap
dala jsem vám tam naší fotku, koukněte, za chvilku smažu
mandy asi jako ja 😀
jo koukla jsem
tchýně mi říkala, že po prednisnu naberu i když nebudu chtít a taky že jo
já asi chci přibrat ne? první stimulka mě stál 🙄 a 6kg navíc
tak můžu smazat?
já nepřibrala...
😝 takže to budem pěkny meruny 😀
já podruhý taky už naštěstí nepřibrala ..to už by mě jako nasralo dost
když jsem se vdávala prvně tak jsem měla 54kg a tohle ze mě ty chlapi udělali 😀 😀 😀 ,ba ne tak 10let zpátky jsem začla kynout
jo dobry ,muzes.Ale prsa tam mas,nebo teda ty molitany delaj svoje 😀 😀 😀 😀 A manza je hubenour,dlouhej.A ty vypadas dost mlade,presne jak jsi rikala,nepoznas rozdil,ty jak holcicka
No taky bych už nechtěla nabrat....bo bych se asi už neunesla 😀
no ja byla vždycky takova oplacanější 😅
já ikdyž byla hubená tak jsem měla zadek a stehna a štíhlej pas a kozy k těm kilům3
holky....hlavně ať jsme zdravéééééé, to je pro nás teď důležité 😉
hele ja byla uz jak zavodni chrt,47 kg.humac,to se divim,ze me Roman klofnul,byla jsem jak dite ale se starou hlavou 😀 😀
ted už mám asi 5tky a všude špeky
kila nekila,hlavne jak pise Kat,zdravicko je dulezite.
medu taková kočka kdo by tě neklofnul ..
Medu díky za pochvalu 😉
myslíš že si to nějak beru? ne ted zadělávam na dítě tak na to kašlu a pak možná zobnu nějakej prášek na zhubnutí
lenkacar....kašli na to, já už mám taky přeměněný šatník...měla jsem tolik krásných věcí z USA, když jsem tam byla 6 let a už jsem to vše rozprodala ☹
mandy akorat nevim proc,jsem si predstavovala,ze mas kratky kudrnaty vlasy,nevim proc.A ty mas dlouhy
kat 6 let?a co jsi tam delala?a kde jsi byla presne
kat dokud na sebe seženu rifle tak je to furt o.k. 😀 😀 😀 ,holky tenhle manža je zlato nikdy mi neřekl jak vypadam ..líbim se mu ,ale před nim jsem měla ktretýna manžela a ten mi vyhazoval jídlo z okna a to jsem měla 64kg
ty jo tak to je mazec, ještě že už s ním nejsi

mandar aspon nespadneš z motorky když máš na čem sedět 😀