🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
dneska jsem se dozvěděla ,že jsem měla včera smůlu,protože mě nenašel v posteli ,hahaha 😠 ,už nevim jestli si dělá prdel ..jestli na něj ani jaro nepřijde ..nebo až v říjnu? 😕
přišla jsem se s Vámi všemi rozloučit ,my končíme a já končím z osobních důvodů na MK,viz ,art snažilky co se snaží ..nechci to více komentovat,Všem přeji krásná miminka a hodně sil ..Lenka
😀
😕 😀
čau ..dneska nemám moc času peču koláče ..ale poctivě nahlížim a tu nikdo 😀 😝
jojo už mi skorem oči vypadly 😀
@nadis.h...vsak si tu nebudu psat sama sesebou,kdyz sem nikdo nechodi tak vzdy jen kuknu a jdu zase o stranku dal.....
@lenkacar ,komu peces kolacky....
helemese čokoládka ..no u nás je přeci pouť..jenže jako mangel měl pitomé kydy ,že nejsou koláče kulaté ,ale šiškaté ,takže příště ...ani nehnu ..
můžeš se zeptat vráti,jestli to co mi najdou na páteři při RTG je už nevratné...
ahojky holky můžu se k vám přidat, od května tohoto roku sme v jednoom kolotoči, v květnu byl odběr vajíček našeho 1.IVF, mám zasebou dva KETy a na třetí se ted chystám, jinak na mimíska čekáme už osm let. nejhorší je pro mne vždycky den, kdy potvrdí negat. výsledek, ale druhý den mám zase tolik energie, že se ženu do dalšího snaženíčka 😀
mufíku až na to ,že tahle diskuze moc nejede,holky zdrhly 😀
Aha tak to jo... No třeba sem dorazí ještě někdo nový a zase se to tady rozjede 😀
no byla to velmi dobrá diskuze
Ahojky muže mi někdo prosím poradit byla jsem na ivf zavedli mi jedno embryo to bylo ještě 5 dní v inkubatoru zavedení proběhlo 9.6 a dneska je to 14 den a test stále negativní začala jsem trochu spinit mám strašnej stavu beru ultrogestan prosím mám nějakou naději břicho mi poboliva
@tatamama Ahojky, no vždycky se říká, že rozhodující je až krev, takže zítra bys to mohla zjistit...Naděje je vždycky 😉
ahojky holky prosim vas můžete mi poradi podstoupila jsem dvakrát ivf to bouzel neuspesne dnes jsem byla na kontrole v pronatalu ptal se me jestli bych sla do dalšího pokusu ja rekla ze bouzel z financích duvodu ne ☹ a doktor mi nabidl IUI vysvětlil mi jak to probiha atd ted jdu v patek na ultrazvuk jestli bude vse v poradku tak to podstoupim ale pak mi pan doktor řekl jestli folekul prestane rust atd tak ze bychom to skusily az další cykl a ze by mi nasadil leky . ted mi zedne leky nedal . mate stim nektera skusenosti bojim se ze naty leky nebudu mit atd dekuji moc za rady a otehotnel někdo zvas takhle
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dadous no jo já už jí měla 3krát ,na mě ty žirafy prděj ..