IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
nam to ani dr nemusel říkat, logika mi říka , že když se nemaj kudy dostat ven tak vitamíny nepomužou 😉
mandy jsem to dadoušovi říkala, jak je to u vas levny, a on hned, tak pojedem tam 😀 at mi to tam udělaj 😀
no Dadousku,to je napad,proc by jste meli platit tolik,kdyz v Plzni je to levnejsi.
ja byt tebou bych tam zavolala a nechala si dat info a pak pockas do patku,udelas porovnani a uvidite jak dal 😉
proc by to nemelo jit,to vis ,ze to jde,tam zavolej udelej termin a je hotovo 🙂 🙂
já vám řeknu, proč je to u nás levný, nám to říkal primář urologie. Protože se domluvili s carama a vykazujou to jako odběr biochemického materiálu. Dokonce prý i zezačátku posílali nějakej ten vzorek do laboratoře a oni jim pak řekli, ať to nedělaj, že maj svojí práce dost 😉 takže oni to takhle vykážou pro pojišťovnu a je to.... a zatím na ně nikdo nepřišel
Dad proč by to nešlo, dyt je jedno kam chodíte, ne? Si můžeš vybrat, kdybys jezdila do Brna, tak to může bejt každýmu ukradený
A co všechno, vezmeš výsledky co máš a je to
ale ja nevím , samotnou M/T by asi v Plzni neudělaly.l Se zeptat až v patek v caru, když ho bude chtít poslat na operaci, tak mu to vpalím, že jinde je to třikrat levnější 😀 😀
vidis Mandy,kdyz se chce jde vsechno 😉 ja jsem se dnes ptala na tu imuno a H,rekl,ze to je stejne k prdu,protoze se vi taaak malo o tom.Zas je dobrej,ze rekne na ferovku
Medu tím je mi sympatickej, že prostě narovinu řekne, co si o tom myslí a pak to nechá na tobě, aby ses rozhodla...
Dadu,kdyz uz by jste tam byli,tak to tam dotahnes v te Plzni do konce a odvezes si maleho Plzenacka domu,jako ma Mandy(ta ma Plzenacku) 😀 😀 😀
Dadousku je to institut reprodukcni mediciny v Plzni a tam ti udelaj tu holcicku Dadousku 😀 😀

Ten můj se taky cpal vitamínama a nic, i mudři říkali, že ot nemá cenu, že to nepomůže