IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no ale ma pravdu, ne, i když bych řekla, že duchodci tady u nas jezděj na vylety víc než my 😒
uf,tak to jsem si oddychla,ze nejsi 😀 😀 tak to by me zabilo mit to vsechno jeste u rypaku,ja to mam ztizeny,ze musim do kuchyne dojit 😀
leni ,nepotřebujou protezy 😀 furt řvou jak maj maly duchody , ale babka je sama, a uštří ročně 30litru 🙄
Dadousku ty jsi jak ja,ja jen sustim a ten pak najde jen papir.A to si rikam,tak jen kousek,no jeste,jeste a je v prdeli 😀 😀
Čus kočky....
Dad moc gratuluji k té genetice, jsem hledala, jak jste dopadli a dalo mi to, než jsem to nalistovala, jste toho napovídaly 🙂
no jo,protoze co stary lidi potrebujou?nezerou moc,nepijou,za elektriku moc nedaj,pac nevidej,tak je jedno ze nesvitej
😀 😀 😀 Dad
A to se mi ještě seká net....
Četla jsem že mandy má nějaké nevolnosti a bolí jí bříško....., mně tedy taky celou dobu a v kříži

já mám dneska tak šílennou chut na sladké že úplně lezu po zdi ...už jsem sežrala sama celou okýnkovou čokošku z lídlu ,oříškovou s okýnkem