IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jo ta je dobra , ale jinak mě to nezaujalo, možna jako v divadle by to asi bylo o něčem jinym 😉
no zjtra asi druha, a pak dorazí mrcha 😀 😀 😀
Ženy a co Kobli, už je po ET?
no jany to my vubec nevíme, se tady od soboty neukazala ☹
asi odpočívá je teda pravda že já po ET docela strašila na pc a kdoví jestli jsem si neměla dát více klidu
Aha, já jsem právě listovala zpět a nikde na ni nenarazila.....
no, mrška jedna 🙂 snad je OK 🙂
určo si hladí pupíček v klídku
tak Koblizka rikala,ze ona to ma slozitejsi,protoze ma nejak zaklonenou delohu,tak asi musi lezet a byt v klidu
to je pravda měla to mít pod narkozou
Jo to říkala a měla jít v pátek nebo kdy asi?
ja si myslim,ze dnes
a já jsem hlava skopová
Tak zítra to zkontroluji, jestli nakoukne 🙂 a taky se musím optat Mandy, jak je 😵
ale Mandy uz spi,ta sla nejak velerychle do kutlochu 😀 😀
musí uspat mímo přeci 😉
Jo to jsem akorát vlezla sem a ona už se loučila, tak zítra snad na ni narazím
taky mizim tak pa holky
Tak já už jdu také na kutě....
Dobrou noc berušky 😵
dobrou holky 🙂
Dadousku jdu cadit,hele kontrolni otazka...pujdem dneska za prasaky 😀 😀 😀 ja asi jo 😀 😀
ja jen tak prolítnu sprchou, ale nebudu to přehanět 😀 tak dobrou 😔
tak dobrou a neprezen to 😀
ahoj zdravím při dnešku 😀
ahoj holky, přeji pěkný den.... copak je nového? Mě dnes pobolívá v podbříšku jako před MS...a to jsem 4 den po IUI
Ahojky, dneska nic novýho, naštěstí 😉
jsem včera musela rychle, manžel si mě vyžádal...sex spočíval v přítulu a v hlazení bříška a tudíž potomka 🙂
Dadouš, to jsem si včera moc nepopovídala 😲 , byla jsem dohled nad matematikou, zatím to je lehké učivo, tak to zvádám....ale až budou časem rovnice o třech neznámých, no tak to už se děsím ted....
Jdu místo obídka kouknou co jste řešily, at jsem v obraze a až budeme po IVF, tak bude se mnou větší povídání.... 😀 😀 😀
Jinak šaty už jsem našla tak je tam zkusím vložit 😀 😀
zatím pa
Tak jsem je tam úspěšně vložila 😀 😀 😀
Takhle moc nevypadají, ale já je mám jak kdyby na mě byly šité a h 😉 olky nějakým zázrakem
mám velikost 34 😀 😀 😀
Ahoj Kat, já budu zítra týden po IUI a dneska mě začínají bolet prsa a to já mám vždy přesně týden před měsíčkama 😠 😠 ach jo ☹
kat, neboj to bolení může být usazování, to jsem někde četla.....

jedna mekalka,jak rika R 😀 😀 😀