IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
😀 ahoj dajo, neboj hlídam 😀
tak já mám gyndaře super, ten řešil hned a okamžitě 🙂
nam asi před šesti lety, když jsem dr řekla že se snažíme a po šesti letech furt nic, řekl at se snažíme dal, no tak jsme se snažily 😀
tak to u nás naštěstí tohle nebylo....ufff
no holky ale když jsem změnila tak mě hned poslal na laparoskopii a tam vlastě hned zjistili žě nemůžu je taky čupr 😉 je to známý od manžela já když sedím na té koze tak se křením jak svina 😀 nohy roztažený 😀 a kecáme spolem jak jde život su pak červená až na prdeli 😀 😀 😀
dajo tak to bych nedala.... jít ke známýmu manžela.... to bych se asi nesvlékla 😖
tak to si neumím představit, že bych chodila ukazovat kačenu znamymu 😀 😀
navíc nevím, jak by to vydejchal manža..... ten mě jednou sjel, když jsem neměla podprdu pod neprůsvitnou košilí s tím, že když se nakloním dopředu, že ukazuju kozy...já, která je nemám 😖 😀
no ze začátku mi bylo tak trošku víc trapně 😅 ,ale ted už to docela jde 😀 ale nechodím tam tak často no jednou za dva měsíce 😒 🙂
co tam tak často děláš? Já tam chodím jednou za rok... 😀
já mám pořád záněty mám od teho i srůsty na vejcovodech dá mě prášky a pro Petra a nejdéle jsem tam nebyla asi tak víc jak půl roku jinak tak co 2 nebo 3 měsíce
tak já jediný, kdy jsem tam chodila častějš bylo, když sjem byla těhotná....jinak fakt jednou za rok, antiko neberu, takže tam fakt nemám co pohledávat
ahoj dado a proto me je vzali,protoze jsem mela furt zanety
dadousku peces????? 😉
ja u toho cumim na telku,dnes je finale,Germany`s next topmodel by H.Klum 😀 😀 😀 😀 fandim tam jedny cokoladovce 😀 😀
ajeje zase jsem si pokecala sama se sebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
já čumím na růžovku
jo taky jsme se s Petrem o tom bavily,že asi taky půjdou pryč protože mě řekli dnes ještě k tomu že mě odumíraj vaječníky
dadous asi dopekla Kája má dobrou véču 😉 😀 😀
taky čučímna telku ale na růžovku docela mě to chytlo 🙂
tak ja jsem už dopekla a pojedla, a koukam na ružovku, 😉
no já už myslela že se Kája má 😀 a že děláš něco jiného na papu,tak vidím že máš plný bříško 🙂
tak já snad půjdu někam zaťukat na dřevo, záněty nemám, jsem měla asi 1x v životě zánět dělohy....
mandy tak to bud ráda není to nic příjemnýho 😝
jo dajo bříško je zase plny 😝 aaa 😀 hysterka Daniela, jdu koukat
jo to je p..a já bych ji trefila
tak kouejte ja tajky cumim 😉
dajo,ja bych je dala pryc,ja co je nemam ,tak mam klid,zadnej zanet nic a predtim jsem lezela furt s prakovkama u doktora 😀 😀
já ráda jsem...
jo uvažuji o tom domluvím se s gyndařem zachvilku zas pisnu je to dnes zajímavý v růžovce
tak rychle ,jsem doma z véči byla dobrá ...dneska mě mudr pochválil jak jsem byla rychle připravená na koze ,pak až dodal že v létě je to rychlejší to už se tam manža styděl 😀 ...tak tu s váma budu strašit zase další měsíc než něco ,každopádně odtud asi pramení moje bolesti .. 😉
tak papa a jdu pryč...tak zítra

jo čekání to je děs já než jsem změnila gynekologa tak když jsem mu řekla že chci po třech letech usilovného zkoušení o mimi o vyšetření jestli můžu mít mimi tak mě dal menstruační kalendář 😒 😖 a jak jsem ho změnila tak jsem se dozvěděla hned že nemůžu normální cestou tak to trvalo další tři roky protože jsme na umělý neměli,ale jednou to musí vyjít 🙂