icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

mandarinka
22. kvě 2009

Bebe gratuluju 😵

daja.w
22. kvě 2009

Bebe přidávám se taky ke gratulaci to je supr takový zprávičky by tu měli bejt častějct 🙂 🙂 😉

zuzana.79
22. kvě 2009

Bebe moc gratuluji!! Smekám před Vaší trpělivostí a přeju ať máš pohodové těhotenství ať už jako monomaminka, nebo duomaminka 😉 ..
Holky, já mám dneska zase malé výročí 🙂 ..Je to rok, co jsem našla na testu // 😀 ..A teď se na mě ty // (dva) smějou už na celé kolo 😀 😀 .. Přidala jsem Vám nějaké fotečky pro inspiraci..
Mandy, nedělala sis testík?? Asi je ještě brzy, viď??
Co ta Kobli??????? Ona se vůbec od ET neozvala, že ne???
Zdravím Medunku - krásně si to užij s mamkou, Dadouška - příští měsíc bude TVŮJ!!! To je jasné 😉 😉 , Dajo,Tobě přeju co nejvíc plných folíků na OPU..
Barunko, kdy si měla ofiko testit?? Třeba // ještě budou!! Kat77, zdravím i Tebe!! A všechny ostatní, známé i zatím neznámé!!

bebe127
22. kvě 2009

Moc děkuju holčiny 🙂 Doufám, že bude všechno v poho. 🙂 Taky jsme si užili svoje. Před transférem mi jedna holčina říkala, že po čtyřech letech jsem už na řadě. A já se jí smála. Zuzi také gratuluju 😀 Asi budu taky jednou slavit takové výročí 😀 Je to hezký 🙂

mandarinka
22. kvě 2009

Zuzi ahoj, ještě nedělala, nemám odvahu....až v pondělí.... ale citím v kostech, jak to dopadne

bebe127
22. kvě 2009

Mandarinko ty jsi po IVF? Nečetla jsem zpětně 😅

daja.w
22. kvě 2009

Mandi dobře to dopadne žádný chmury 😖 🙂 uvidíš bude to dobrý 😉

mandarinka
22. kvě 2009

Bebe jojo, po prvním IVF, teď čekám, až bude čas testit

mandarinka
22. kvě 2009

Daja byl by to zázrak....

daja.w
22. kvě 2009

Věř tomu i zázraky se dějí 🙂 😉 a v pondělí Ti budu držet pěstičky a mocinky už aby to bylo a byly tam//

mandarinka
22. kvě 2009

ale jo, dějí 😉 manža by to dostal k narozkám 🙂

bebe127
22. kvě 2009

Ničiho se neboj všechno klapne 🙂 znám ten strach z testíků. Mě vyšel pozitivní už po desátém dnu po transféru. A kdy si máš dělat testík?

daja.w
22. kvě 2009

no to bude čupr dárek 🙂 😀

meduna
autor
22. kvě 2009

ahoj holky,nestiham ani docitat,ted jsem prisla z nadrazi,cumela jsem tam 3 hodiny,nejprve mel vlas zpozdeni hodinu a kdyz pak dojelm,mama nikde 😲 😲 😲 😲 tak ji volam,jeste,ze uz nebyla tvrdohlava a koupila si mobil!!!!!tak ona byla v Amberg,kapanek spatne vystoupila,takze dalsi cekani,nez j vlak doveze do Norimberka,ale je dobra,sama v cizim meste s cizi reci a zvladla to 😀 😀 😀 no tak tady vydite,jak jsme upne normalni rodinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mandarinka
22. kvě 2009

ušetřila bych za dárky 😉 já mám testovat ve čtvrtek, v pondělí to bude 11 den od ET

meduna
autor
22. kvě 2009

Bebe,velika gratulace!!!!!!!!!!!!!!!

mandarinka
22. kvě 2009

Medu vy jste rodina 😀 😀

daja.w
22. kvě 2009

medun tak vidíš že to máma zvládla 😀

meduna
autor
22. kvě 2009

tak jdu kecat s mamou holky,ale zase juknu 😉 😉 😉 😉 😉 😉

no Mandy,u nas je furt neco 😀 😀 😀 😀 😀
Kdyby se to stalo me ,tak ja se tam vyvratim 😀 😀 😀 😀 😀

bebe127
22. kvě 2009

Ahojky Medu s tou mamkou to je mazec ale je vážně dobrá 🙂 já bych se tam rozbrečela. ☹
Mandarinko tak to zkus za to nic nedáš! buď tam budou dvě čárky protože je pozitivní nebo nic protože to je ještě brzy. 🙂

mandarinka
22. kvě 2009

Já bych asi brečela 🙂

Bebe nezkusím, jsem slíbila, že až v pondělí

bebe127
22. kvě 2009

Tak jo budu ti moc a moc držet palečky. Doufám, že dáš vědět 🙂 budem tady na to čekat 😉 😉 😉

mandarinka
22. kvě 2009

to nečekejte 😉 nejdřív to řeknu manžovi a ten přijde z práce až večer...vás budu napínat 😀

daja.w
22. kvě 2009

jé to nás tak budeš trápit ☹ ale mi si počkáme to si piš 😀 😀 😀

mandarinka
22. kvě 2009

tak přece to musí nejdřív vědět autor, ne? 😉

bebe127
22. kvě 2009

Dobře dobře už do tebe nebudu hučet 😀 Já jdu do hajan zítra jdu do práce sice jen 4hodinky ale i tak je to na pytlačku. Tak zítra pa pa hezký sny holčiny 🙂

mandarinka
22. kvě 2009

bebe papa a opatruj se 😉

daja.w
22. kvě 2009

no to je jasný ten má na tom taky podíl 😀 velkej 😀 no fakt to je hrozný to čekání ☹ 😀 😀 😀

mandarinka
22. kvě 2009

taky si to zažiješ, neboj 😀

daja.w
22. kvě 2009

bebe dobrou noc a sladký sníky 🙂