🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ja nemam novu ☹ ☹ ☹
no asi jo 😅 hele dadouš ho nikdy neuhodil, ale loni dostal mladej takovou držkovou, až z toho mame promačklej sadráč 😀 😀 😀
jo mazec docela drsný škoda vajec 😀
Proč penál 😒 Nějak tomu nerozumim?! Jako rakev jo? 😲
jo puberta no my jsme asi nebyly lepš 😉 í
mi to připada s tím Paroubkem jako jedno velky divadlo
tak to musel byt u vas mazec dadousku 😀 😀 😀 ani se mi nechce verit,ze takovej peknej kluk muze neposlouchat nekdy 😉
no jako rakev jsem myslela
ono se říka, že děti ti všechno jednou vratí 😀 😀 😀
no neposlouchat, je drzej a flegmatik 😀
jezisi, tak mozna proto zadny nemam 😀 😀 😀 to vraceni bych asi nerozdejchala 😝
to ma dobry,ze je flegmous alespon z neho nebude polovicni balzen jako jsem ja,protoze ja jsem opak flegmouse 😀
😀 😀 😀 no medu, čím větší děti tím větší starosti 😀 to si byla takovej hajzlík?
Naprosto tě chápu dadouši. Brácha má mámu taky na háku a ta je z něj dneska na prášky.
Medu na IP ti písnu až v pátek ju? až budu mít volníčko. 🙂
ne,ja byla neskodna ale vztekla jak prase.Ale zase mama ani tata nemuseli mit strach,ze bych se nekde courala,nebo se chytla nejaky party,do 18 jsem sedela doma,vymetala jsem po kamoskach jen ale pak jsem to stihla od tech 18 😀 😀 😀
jo Bebi budu se tesit 😉 🙂
to je hrozny,tak chceme dite a pak ty starosti co?ale jsou to urcite krasne starosti a nadherna laska,kterou zenska v sobe objevi
Medu ty jsi mi to nevysvětlila s tou rakví? ☹ Proč by ti jí tchyně poslala? Já jsem z toho janek 😲
to jo medu 🙂
holky tak to já jsem byla číslo 😀 máti už bolela ruka jak mě mlátila 😀 a stejnak to nepomohlo byla jsem teda sigr no doufám že děti nebudou po mě 😀
no Bebe oni nechtej at ma synek jeste dite 😀
dajo budou 😀 😀
tak to se mám na co těšit 😀 😀 ale těšit se budu ráda 😉
to jo a pak zalozime za par let nejake jine tema,jak nezabit nase vytouzene pubertacke detatka 😀 😀
však jo, většinou je to radost, ale někdy taky pěkny nervy 😝 no aspon člověk ví, že je ma 😀
nebo jak prezi t u Chocholouska v kazajce 😀
medu dobře vystižený 😀 😀
a kecas s nim o vsem Dadousku,nebo je to jiny kdyz je kluk
A proč to nechtějí vždyť je to vaše věc.
To ně tchýně volala včera a brečela mi do telefonu, že mi moc děkuje za to co všechno jsem podstoupila atd...
Čuměla jsem jako blázen.
A jak jste mluvili o těch starosrtech tak s tím teď bojuju. Bojím se jestli to všechno zvládnu, jestli jsem dost stará a rozumná mít děti, co když je špatně vychovám nebo je neuživim ☹ jsem z toho dost na palici. Taky doufám, že nebudou po mě. Naši si semnou taky užili a já je měla na háku. Dneska je chápu 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To víš že jo medu. já jsem taky opatrná. Nekoukáte na tv nova na zprávy? jak tam po Paroubkovy házeli vejce 😀 😀 😀