IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
u nas nikdo z rodiny neví co planujem 😅
tak to je pekny Bebe,ze ti to tak pekne rekla.Nebooj vsechno zvladnes,zeptej se tady Dadouska jak ta to zvladala a to byla mladoska vid 😉
jste za tajnaky jo?no my uz ted taky 😀 😀 😀 😀
tak moje rodina to ví a máti mi v jednom kuse bečí at to dopadne dobře,ale taky jsme to neříkaly každýmu to ví jen máti a sestra 🙂 zas nechci aby to všichni věděli a potom kdyby náhodou to nevyšlo jak by mě všichni litovaly a ty stupidní řeči od rodiny 😖
Sakra zase jsem mimo mísu 😲 😲 😲 Co polánujete Dadoušku? Asi IVF že? Když jsi na těhle stránkách 😅
Díky za podporu Medu 🙂
jenom moje mamka vi vsechno s tou to rozebiram,ta furt rika,proboha jedno jediny malinkaty musis mit,ja se pak z toho stestim poseru 😀 😀
je lepsi kdyz to nevi moc lidi,stejne tomu nerozumej
U nás to ví už celá vesnice 🙂 Jsme tu jako rodina ale taky mě to sere, že to ví. Každý se pořád ptá a tak...
Dajo naprosto s tebou souhlasím. Soustrasný keci taky nesnášim 😖
to už slyším hlavně tetku ta jehrozná ta se to za každou cenu nesmí dozvědět 😠 to bych si dala to vám povím to je děs baba tu má každý z rodiny rád 😀 😀 😀 😀
já nesnáším když dělaj že ti rozuměj a vyjou prd a nebo tě litujou jaký si chudáček a rarohem tě sjedou jak svina 😠
bebe chytra holka 😀 😀
nejlepsi jsou keci typu,ale prosimte vsechno jde,to jen asi spatne sexujete,to za nasich let nebylo 😠
u nas v praci se to taky ví 😝 ale není s kym o tom pokecat, když ani nevěděj co je to za skratku IVF 😀 😀
no tak takový kecy jsou fakt supr 😠
tuhle mi rikala tetka,tak prosimte se uklidni,takovejch uz bylo co chteli a nic a za cas to vyslo prirozene,tak ja ji rikam,jo pockam az mi narostou novy vejcovody a skocime na to 😀 😀
mam malinkou depinku a ten naš karel to narmalně pozna, se dneska neskutečně lísá 😀
medu počkej do padesátky a pak to třeba půjde 😀
Já už všechny zasvětila co a jak se má ale často jsem měla pocit, že už s tím otravuju. Tak j 😀 😀 sem přišla za váma 😀
pak slysej dite ze zkumavky a to je konec 😀 😀
bebe ale ty uz jsi dootravovala,ty uz mas hotovo 😀 😀 ted je to na nas to otravovani 😀 😀
no jasně , ještě že ten konik tady je , bych se asi jinak zblaznila 😀
a proc mas depinku malilinkatou? 😉 vidis jak je ten Kaja chytrej 🙂
jo Dajo pockam a pak se rozrodim jak jablon v padesatce 😀 😀 😀
kája určo něco chce 😀 😀
jdu dat couda do kuchyne
ze by medveda? 😀 😀
no ono se říka že zvířata to vycítěj když se s tebou něco děje 😅 nevím co je , 😕
medu když muže rodit šedesatileta, tak maš ještě fůru času 😀
že by a nebo dadouška 😉 😀
Já jsem tu s váma ráda 🙂 Jdu se vysprchnout a pak ještě jukunu.

no mamince se moc nesvěřuje 😀