IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak to je pekny Bebe,ze ti to tak pekne rekla.Nebooj vsechno zvladnes,zeptej se tady Dadouska jak ta to zvladala a to byla mladoska vid 😉
tak moje rodina to ví a máti mi v jednom kuse bečí at to dopadne dobře,ale taky jsme to neříkaly každýmu to ví jen máti a sestra 🙂 zas nechci aby to všichni věděli a potom kdyby náhodou to nevyšlo jak by mě všichni litovaly a ty stupidní řeči od rodiny 😖
Sakra zase jsem mimo mísu 😲 😲 😲 Co polánujete Dadoušku? Asi IVF že? Když jsi na těhle stránkách 😅
Díky za podporu Medu 🙂
jenom moje mamka vi vsechno s tou to rozebiram,ta furt rika,proboha jedno jediny malinkaty musis mit,ja se pak z toho stestim poseru 😀 😀
U nás to ví už celá vesnice 🙂 Jsme tu jako rodina ale taky mě to sere, že to ví. Každý se pořád ptá a tak...
Dajo naprosto s tebou souhlasím. Soustrasný keci taky nesnášim 😖
to už slyším hlavně tetku ta jehrozná ta se to za každou cenu nesmí dozvědět 😠 to bych si dala to vám povím to je děs baba tu má každý z rodiny rád 😀 😀 😀 😀
já nesnáším když dělaj že ti rozuměj a vyjou prd a nebo tě litujou jaký si chudáček a rarohem tě sjedou jak svina 😠
nejlepsi jsou keci typu,ale prosimte vsechno jde,to jen asi spatne sexujete,to za nasich let nebylo 😠
u nas v praci se to taky ví 😝 ale není s kym o tom pokecat, když ani nevěděj co je to za skratku IVF 😀 😀
tuhle mi rikala tetka,tak prosimte se uklidni,takovejch uz bylo co chteli a nic a za cas to vyslo prirozene,tak ja ji rikam,jo pockam az mi narostou novy vejcovody a skocime na to 😀 😀
mam malinkou depinku a ten naš karel to narmalně pozna, se dneska neskutečně lísá 😀
Já už všechny zasvětila co a jak se má ale často jsem měla pocit, že už s tím otravuju. Tak j 😀 😀 sem přišla za váma 😀
bebe ale ty uz jsi dootravovala,ty uz mas hotovo 😀 😀 ted je to na nas to otravovani 😀 😀
no ono se říka že zvířata to vycítěj když se s tebou něco děje 😅 nevím co je , 😕
medu když muže rodit šedesatileta, tak maš ještě fůru času 😀

no mamince se moc nesvěřuje 😀