IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
a já hlavně byla blbá, ale mládí tenktrát mě omlouvá 😝 a byla jsem s ním 3 roky....
to mi dělal bejvalej č.2 vlasy blbý ,oblečení blbý ,postava blbý vše blbý a on velkej krasavec o 18let starší ,bez ledviny ,na křivo a šedivej celej a zuby umělý a mě nikdy nenapadlo mu říct ,,ty máš tolik nedostatků co furt prudíš ,, a to měl dámy ještě pidi ptáka
no vidíš zuzi, na tebe jsme uplně zapoměly 😀 ale stejně si už nepamatuju kdo kolik važí a měří 😀 kvuli tomu bych taky možna chtěla dvojky 😀 😀 😀 ty člověka aspon pěkně proženou 😉
Zuzo, to jsi jak modelka 😉 😉
Co očička??
ahojky zuzi
leni, tak ještě že jsi od něj utekla 😀
Leni, ty jsi úžasná, já se nasmála 😀
to si člověk uvědomí až pozdě, že měl reagovat....
dadu v pravej čas ,prej má nějakou bouli na zádech kdoví co mu je já se na nic neptam ,ale tuhle jsem ho viděla z chodby jak mi čumí na vizitku na zvonku
jojo baru a já ho tak milovala ,já kráva
holky, mě to nějak nechodí, je to nějaké pomalé ☹ ☹ ☹
mě to taky dneska nefaká jak bych chtěla
už je to lepší.... 😉
jen at vidí, že jsi znovu vdaná a štastná 😉
to je jasný se ptal tak já hned jak se mám dobře a že mám vojáka z povolání a jak mě má rád ...když jsem ho potkala u doktora...at se chytne za rypák
to je ten fešák co mi vyhazoval jídlo z okna
Berušky, můj bejvalej byl taky superkokot.. Ptáka měl sice dlouhýho, ale nepoužíval ho.. Miloval jen sám sebe, obdiv mladých slečen(bez sexu) a moje prachy 😠 😠 ..A já kráva ho milovala..
Barunko, očíčka už jsou super!! Fakt to čištění kanálku pomohlo.. I když to muselo být pro chudáčka strašný..
Modelka nejsem 😉 .. Ale v 17ti jsem si s tím chvíli pohrávala.. Ale furt jsem pro ně byla moc tlustá.. A to jsem měla ještě o 3 kila míň..
dneska mi přinesl vladís sušenku z práce je fakt hodnej...asi se mu zdá že mám malej kombajn 😀 😀 😀
zuzy a to mi řekni ty taková nádherná holka a žejsme to těm idiotům žraly co?
holky co vaříte?
já jsem dneska veliká vařilka hodim párky do vody 😵
Já jsem dělala tuhle "Italskou" omáčku z fazolových lusků a k tomu jsem udělala roštěnky a bylo to SKVOSTNÉ!!
Dneska máme rajskou z mrazáku 😀
ahoj holky 😉 teda Zuzanko ty jsi cara,to jsem nevedela,tak to by jsem na tebe koukala hodne nahoru 😀 😀 Leni aj jen brambory ve slupce a k tomu orestovanou cibulku 😀 😀 😀
co je ale s Koblizkou,to je uz dost divny,ze se neozve 😒
to jo holky kobli je hrad v karpatech
Dadousku u nas taky striha drapky MVDR 😀 😀 😀 ted uz jo po tom co mu Roman ustruhnol drapek a s nim i malem prst 😀 😀 😀 A ja si moje drapky kousu-bohuzel,Leni mam to jak tvuj manza az k loktu 😀 😀 😀
tak karel je ostříhanej a vypada jak debil 😝
hele holky muže karel cejtit na zahradě zakopanyho psa? loni sousedum přejely psa a jejich mladej ho zakopal na zahradě asi metr hluboko 😝 mi je divny že by karel tak vyvaděl kvuli harajicí feně, už to trva přes měsíc, je na zabití
Ahoj holky tak jsem tu kapánek jsem se zdržela na kafíčku 😀 ted mám kafíčko doma 🙂 no tak máme 7 prcků z toho 3 smibuň.,3 sedmibuň. a jeden chudáček pěti buněčný,ale prý je to dobrý tak zítra v 8.30 nástup v Brně 🙂 🙂 🙂 už aby to bylo já su od rána nějak nervní a nevím proč 😒 .
to jěs vás dočíst no ale zvládla jsem to 😉 a co se týče nechťourů tak manža si je taky kouše a já ba naopak bych je mohla rozdávat 😀 😀
dajo tak to je urodicka jako blazen 😉 do zitra to utece ,ale pak to cekani 😠
to si pis Dadousku,ze to citi

Ahojky, Vy tu už zase řešíte kdo a jak ztloustl 😀 😀 😀 .. To je na každé páté stránce 😀 😀 ..Musím se Tedy pochlubit, protože mě nikdo na začátku nezpovídal.. 😉 ..Výška 179cm.. Váha před těhu 72kg, v den porodu 93kg, dneska ráno 66kg.. Dvojčata jsou super dietka 😀 ..Doporučuji!! Co ta Dája???? Psala, že se ozve a nic.. Snad je všechno ok!!