🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no ještě že na to jsme dva 😀 😀 muj mozeček by to nepobral 😀 😀 baru mě taky chodil pomalu ale ted už to frčí 😉
tak jsem o něco chytřejší...., a proč není povolený ani dárcovství vajiček ☹,
když se může dávat krev, to jim nevadí.....
ted jsem si v mezipřestávce, udělala testíl č. 4 a nic..., zítra brnknu do kdy vkládat kuličky 😠
to bude sraz plnoštíhlych 😀
to jo 😀 😀 ja mam pneumosku peknou ted 😀 😀
jo a běhěm toho června by jsme měli dat do kupy datum na srazík, pže medunka musí nahlasit v praci a my si potřebujem zamluvit hotylek 🙂 tak hazejte nějaky datumy 🙂
Medu, brambůrky jsem oloupala a nějak na ně nemám chut, nechutná mi jíst sama...
tak počkám zda je vůbec budu vařit, nechala bych je v hrnci na zítra....
Dadousku nedej si z niceho hlavu,tolik jich to absolvovalo.A nektere veci ani nemusis vedet,vse se dozvis v pravou chvili,ja chtela PK a kvuli tomu jsem taky jela na oplodko do cech a nakonec jsem to stejne nemela 😀
normalně, mame elektrickou troubu a ja z ní cejtím plyn 😅
no a my asi ne 😀 😀 😀 mozna hodime chrupku v aute 😀
no jo medu nějak to dopadne 🙂
tak nevar Baru,chleba to jisti
Tak Dadousku ja bych si zasla na nosni zitra 😀 😀 😀
dobre to dopadne!!!!!!!
😀 no kdyby tam byl kemp, tak vemu velkej stan z prace 😀 vlastně nevemu ☹ by se nam nevešel do auta 😨
jdu do kuchyne za mamouchem,prijdu ale jeste 😉 😉 😉 nejak bez vas nemuzu byt 😕 😵
ty woe ale hotel,to bude mazec 😲
no fakt, zapla jsem ji a když jsem tam davala hranolky tak jsem cejtila plyn, furt ho cejtím 😀 no asi spíš k chocholouškovi 😀
a ty to budes zjistovat Dadousku,nejakej ten hotel?nemohla by jsi i pro nas?ale ne nic drahyho 😕
no medu musíme udělat trošku ostudu 😀
ja se juknu v netu na neco taky,tak sakra uz jdu na cigarko do kuchyne,nebo se zase neodlepim ze zidle
ja uz jsem vyhasla sopka,to pred deseti lety ,bych ten hotel zbourala 😀 no ale zika se ,ze kdyz chytne stara stodola,tak je to ohen 😀 tak se mozna jeste prekvapim
no zika a rika 😀
no medu my jsme si chtěly zamluvit v tom hotelu seeberg. je tam nějakej romantickej víkend , tři noci, polopenze bazen a nějaky procedury jako masaže zabaly a tak za 3500 pro oba. My stejně letos žadnou dovču neplanujem tak jsem vymyslela aspon tohle a krasně to spojím s tím srazíkem 😉
holky tak my na dovču taky nikam nepojedem a to jsem moooc chtěla ale manža má tolik fušek,že to jistí zahrada 😀
no ale na srazík by jste dajo mohly přijet 🙂
no a na jakej a kdy a kde 😎 😀
Karlovy Vary, ale datum ještě nemame. Ja navrhovala srpen a je mi jedno kdy protože mam cely měsíc dovču, takže potřebuju nějaky navrhy, ale jen slušny 😀 , na konkretní víkend 🙂
tak to fakt ještě nevíme to je pro nás moc brzo no né pro mě ale pro manža a kdyby to bylo v srpnu tak to pro nás taky lepčí v červenci jdem na svadbu a to jsou další výdaje zas těch peněz moc není 😒 😀
pojedem v srpnu po vyplatě 😀 😀
no já to ted potvrdit nemůžu já bych jela klidně ted já su na výlety jak dělaná 😀 ale manža nějak né a hlavně když jede kde nikeho nezná ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Holky jak jsem tak cetla,tak po tech stimulkach dorazime vsechny jak becky do Varu