IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
dadousku ty jsi zbehla 😉 hned vis kam se ta kobli ma obratit 😀 kobli tak to je u me to sama,kdyz lezim,tak ve tme by manza nevedel zda jsou to zada nebo hrudnik 😀
No, dadu, něco z toho není špatné. Ale bude trošku trvat, než to všechno projedu 😉
No to by čuměl. Nebo takovej králíček Playboy 😀 . On má nejradši takový ty školačky. Krátká kostkovaná sukýnka, bílá halenečka, kravatka, podkolenky... 😉
medu tak si pořid takovou tu zastěru, jak je na ni nakreslena ta kozata megera 😀 😀
Naštěstí manža je taky "dolňák". Ale už mi připomíná, že když mě poznal, tak to bylo lepší, menší a pevnější 😠 . Zmetek
😀 kobli to je všude stejny 😀 😀 😀 ale tak my nemužem za to , že rostem zrovna tam dole 😅
kozy manzu neberou,rika,ze ty moje pupiky 😀 se mu moc libej a postavu neresil nikdy
no dadouš je ted ve stadiu, že vypada jak somalsky chlapec 😅 hubenej a jen ten pupíček nafouklej 😀
jo tak se nemusi hlidat jako jiny,to muj neni zrovna somalecek,ale drobnej je
a mě se sem hrne mladej, tak mu povolím tak pulhodku na netu a pak jsem zas hned tu 😉
penečku, to je kus chlapa, no aspon tě muže na rukou nosit 🙂 to dadouš by se zlomil 😀 😀
Ahojky holky tak tu kukám no a čitám že jste probraly i erotický prádelko 😀 a úklid s dětmi 😀 ted zase postava chlapa no vy jedete 😉 😀 😀 😀

v období MS to jde, se ty rozinky trošku naboptnaj 😀