IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
aha leni to já asi špatně pochopila no tak to je to samý jak kája ten má jen medvěda 😀
daji tebe to ani neponouká testit? ty seš nějaká v klídku že tys už testla a jenom přikrmuješ čárky 😉
tak já to chápu musí si ulevit ,aby s ním šlo vydržet je to taky jenom chlap že?!
jo dada mu nechce dát fenku 😠 😀 a ještě jsem netestila,ale teda mám co dělat abych to vydržela no a asi zítra půjdu kolem lékárny 😀
no kaja je prasut,picha medveda 😀 😀 a jeste si ho odtahne pryc aby ho nerusili
mě ve 12letech jeden pes známejch strčil pytlíka do rukávu a tam se sprostě udělal,já myslela ,že se jde pohladit ,znásilnil mi bundu 🙄
a jako dovětek přišla jsem domu a na záchodě jsem dostala hysťák že mi teče krev ,byly to moje první krámy a znásilnil mě pes .. 🙄
dadu ti povim...to je situace a já se pak bála že někdo přijde a řekne mi co jsem s tim psem udělala on byl celej fialovej a vylezlej,byl to velkej pes a můžu vám říct že měl fakt sílu jak mě držel za tu ruku ksindl zavšivenej
no a pak mám mít nějaké hezké sexuální zážitky že?! 😀 😀 😀 😀 😀 takhle to začlo a kdoví jak to skončí..nebo už to skončilo 😨 😨 😨 😨 😔
taky mažu spát ,manža je už vykoupanej jde se chrupkati ,tak hezké sníky všem ,pa holky...

dadu jako že ho chtěli adoptit?