IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ted jsem byla u psychouse,tak mam asi neco s hlavou 😀 no ja mam fakt nervy v prdeli,takze nejsem daleko od pravdy 😖
si zas dělaš prdel 😕 jestli si byla u německyho tak ti stejně houby rozuměl a ty jemu taky 😀
udelam novou tabulku,napis mi prosim do ip co mas a nemas a co te ceka 😀
uz jsem psala i barunce,jeste ostatnim napisu,at jsme v obraze 😎 😎 😎
😀 😀 tak si napište s Romčou plan, kdo kdy bude u pc 😀 a pak to hod sem at víme kdy tě tu zastihnem 😀
jsem dneska mluvila s šefkou, kdyby to nevyšlo, tak jestli se budu moct vratit na svoji praci a tak mě uklidnila, že samozřejmě ano 😅
tak je dobra,ze ma pochopeni,taky jsi psala,ze to podstoupila.Ale to jeste neznamena,ze musi mit pochopeni.Tak to je super.
Ahoj holky,chci se jen zeptat..ted stimuluji na své 2.ivfko píchám puregon dnes to je 5.den 225j.zítra mám kontrolu..jinač mám dlouhý protokol a ráno i večer stříkám od 1.dne cyklu synarel...ALE ode dneška mám bolesti břicha jak při ovulce a navíc i výtok(bílkovitý)a proto mám strach,zda nemohlo dojít k přečasnému prasknutí vajíček...Máte s tím některá zkušenost??
Při svém první stimulce na ivfko jsem měla taky bolesti,ale už si to moc nepamatuji(to jsem měla ale krátký protokol)
Ten synarel má právě zabránit v předčas.ovulce,že?Díky moc
ahoj hnedoocko,ja nevim ale myslim si,ze by nemelo dojit k predcasnemu prasknuti vajicek,urcite je to vypocitane presne na dny a hodiny,to spis mas jen proto,ze ti to tam zraje,uvidis zitra na kontrole.Ja jsem jeste nikdy neslysela,ze by nekomu ta vajicka praskla predcasne
díky holky 😉 kontroly se už nemůžu dočkat...četla jsem na jiné diskuzi,že pokud je hodně folíků a dominantních,ten hlen se právě ukazuje když rostou a je jich dost...tak snad to bud můj případ a nebude to stopnutá stimulka..
dadous,tobě přeji hodně štěstíčka a zanedlouho na testu //tlustice 😵 meduna,tobě taky 😉
Ahoj holky Vás zdravím 😉 jak se máte 😉 tak jsem chtěla testit a nic tak zítra 😀 to je napínavý co 😵
diky moc,dadous uz to ma za par ja si jeste pockam ☹ tak nas zitra informuj co ti reknou na utz 😉
dado no nemám 😅 ale zítra budou 😉 takže už začínáš to je supr tak hodně štěstí 🙂 medu já Vás musím trošku napínat 😀

bílé, uhraj to na zada 😉