IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Medu, hezká povídka......
Já tenkrát trávila všechny dny u takové nástěnky s miminkama, kde maminky popisovaly co zažily...
jedzdila jsem tam za ní dvakrát denně a stále jen prosila at to přežije a nemá následky...☹ Nejhorší byl první měsíc, to jsem nevěděla co bude druhý den.....no a ted ten můj nedonošenec má 35 kilo a začíná mít prdelku🙂 🙂 🙂 tenkrát jsem se modlila prosila o každý gram váhy navíc🙂
A tak si holky stále říkám, že my ženský jsme silné a vše zvládneme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jen občas ta cestička je taková moc klikatá 😠
Barunko, Ty jsi strašně milá a statečná!!!
Líbí se mi, jak jsme tu každá jiná.. A všechny krásné.. Ještě Chaali by měla vyvalit nějakou pěknou fotečku, blondýnka jedna naše 🙂 🙂 ..
Baru, já jsem teda rodila v ukončeném 8.měsíci.. 34+3tt, ale i tak jsem v porodnici byla přes 3 týdny a předtím taky 3 týdny.. Filípek měl 1950g při narození a mě připadal nejmenší na světě (Včera měl 6,01kg kluk jeden ušatá 🙂 ..).. A pak jsem tam právě viděla miminka jako byla Tvoje malá.. Takové bojovníčky.. Myslím, že jsi měla obrovské štěstí, ten 6.tý měsíc je hraniční viď?? A co jsi měla za problém, že jsi rodila tak brzy beruško??
Tentokrát to bude určitě lepší a mimčo donosíš dokonce 😉 ..Nebo alespoň do 36tt, když budeš mít v bříšku mrňousky 2 🙂 🙂 ..
Medunko, pěkně se vyvětrej a pak nám zase napiš beruško naše.. Pořád Ti s klukama držíme palečky!! I Tvým pidilidem!! To by bylo, aby nebylo!!! A basta!!!
A kde je Dadousek??? Ve tři padla?? Ne?? 😉
dočítam 😀
koukam kočičky že jste probíraly tabulku, tak na to jsem antitalent 😉
medu co tvaroh? volala jsi dr?
katy klidně se navleč do těhotenskyho 😵 at si to užiješ co nejdyl 😀
zuzi co kluci, nezlobej tě moc? 😀
baru neboj, všechny budeme mít krasny zdravy miminka 😉
aaaaaa Dadous dohakoval 😀 😀 😀 Byl dnes brouk netahak,nebo ne?
Zato me kousnul poradnej,cekam kdy mi prijdou otevrit"filcky"od ET hnijem zaziva,ja jsem totiz posuk a normalne vysavam a vytiram kazdy den a ted nic. 🙄 😨 jo jinak tvaroznim furt,to je hruza
no a volala si ty doktorce? no jo uklid bude muset počkat 😀 no jasan brouk je keždej den 😝
Berunky,
tabulku udělám zítra.. Nějakou jednoduchou 😉 ..
Dala jsem do albíka fotky klučíků dan po porodu a 3 dny po porudu(Štědrý den), tak mrkněte, ať se inspirujete 🙂
zuzi už jsem jukla, ty byli tak malinky ale nožičky měli pořadny 😀
tak jsem zase tady... ale budu odebíhat vařit večeři 🙂
Dadouš to budeme mít všechny - máš pravdu 🙂
Jinak posílám telefonní číslo 800164626 jmenuje se jedno mimčo... a je to pro neplodnost je to úžasná infolinka - zadarmo, kde dají rady k těm našim problémům, ted jsem tam volala, paní doktorka už mě zná, jsem pravidelná 🙂 volající, dneska jsme řešily ty moje polycystické vaječníky a vše okolo CARU...
Ahoj holky 🙂
Baru,tak jsem četla,kolik vážila tvoje holčička,když se narodila...teda,to je moc fajn,že jste to spolu zvládly.Je bojovnice 😵 ,takový mimísek malinkatý.
My chodíme do Gennetu v Liberci,Baru.Máme to z domova blizoučko.Jirka dneska zvládl spermiogram,dokonce mě vzal dovnitř 😀 ...říkala jsem mu,jestli se nebojí,že ho budu rozesmívat.Prý ho to tedy vůbec nenapadlo,ale pak se pořád tlemil.Ale zvládli jsme to. Jen jsem tam pak volala a byl děsně blbý signál,rozumněla jsem každému x-tému slovu.No děs.Snad teda říkala-trochu pomalejší,ale jinak to jde.stejně tam jdeme v úterý na další pohovor,tak se poptáme osobně.
Zuzi,klučíci jsou broučkové 😵 Já jednou na Štědrý den rodila-Luky je 25.12. 😀
Katy,a jak si užíváš těhulkování?Je to super,viď?
Medu,odpočívej a nenervuj se teplotou.
jee chaalo, to mate super že to mate tak blízko. To je hrozna vyhoda 😉 To ja bych na spermio s Dadou nemohla jít, by to asi nepadlo do kelímku 😀
tak by jsi to doktorce vyplivla rovnou na misku no 😀 😀 😀 😀 😀
jako ja tady zrovna jím jo 😝
je tak to promin Dadousku 😉 🙂
a co mas dobreho?
no mladej dneska přijel domu, tak chtěl udělat pizzu, tak jsem ji upatlala a ten matlak byl tak utahenj ,že usnul
tak a ted ji do sebe naperes celou 😝 Ja dala loveckej salam ale byl nejak mastnej a ted mi lezi v zaludku,ble.Jezdi daleko do prace?
Zdravim Chaala a gratuluji k dnesnimu vykonu 😀 😀 😀 a do uterka uz je to kousicek.Tak to jsi si ale urodila krasnej darecek na vanoce 😉
do lovosic cca 200km, ale to jen ted přes leto. Je na pracaku, protože po škole nemohl najit žadnou praci, tak ted mu na leto dopadlo aspon tohle 😵 jsem se nechutně přežrala 😝 kolikrat si dneska už měřila? 😀
dnes jsem nemohla moc merit,furt se neco delo ale alespon jsem si ochmatavala kozy.Me uz asi bolej z toho jak sije prohmatavam. 😀 😀 ale ted jdu merit,pak napisu temperaturku 😀 😀 😀
si trdlo 😀 😀 to ohmatavani ber jako masáž 😀 😀
37,3.Litomerice to neni daleko od mista kde jsem bydlela
na pro7 jsou modelky podle H.Klum,to je dobry,docela dostavaj cocku 😀
Dadousku,Zuzi,Barunko a Chaalo,zatim se loucim,preji vam vsem krasnou,nicim nerusenou dobrou noc.Jdu documet ty modelky(jediny co je dobry 😀 😀 😀 protoze nepotrebuji zas az tak rozumet te reci 😀 )Tak dobrou s kobrou
Medu,to jsi mě zase rozesmála.Teplotu nestíháš,tak alespoň ošahávání koz 😀 ,myslím,že Roman z Tebe doma roste.
🙂
Ahoj moje velke psychicke opory 🙂 😉 Tak jsem dnes rano opet merila ☹ a jen 36,8.Tak uz na to seru.Zitra rano jedeme do Cech,tak uvidim mamku a mozna ze jeste nekoho z rodiny,vzdycky rikam,ze za nikym nepujdu ale pak se to nejak rozkrikne a uz mi chodej vyhruzne sms 😀 😀 😀 ,tak je to pak maraton
Vcera na modelkach byla Karolina Kurkova,to ja jsem vzdycky tak stastna,ze je tam nekdo z Cech.
Barunko,Dadousku a Chaala,dnes posledni pracovni den..hurrrraaaaaaaa
Dadous,ne aby jsi si prosila ruce 😀 😀 😀
Zuzanko,tebe a me se to ted netyka ten pracovni tyden 😀 😀 😀 Ty ho mas porad,jen ja se ted valim jak stara mrcha na hadru 😀 😀
Dobré ráno zlatíčka..
Hlásím, že jsem vzhůru, ale úplně ko.. Včera kolem osmé mě začal tlačit žalůdek.. A v půl jedenácté jsem se poblila jako šakal ☹ ☹ Hrůza!! Tohle se mi už x let nestalo ani po chlastu.. Celou noc jsem na hov.o spala a teď se cítím, jakoby mě někdo zbil a pak přejel parním válcem 😖 .. Mám problémy nosit i kluky, připadaj mi strašně těžký ☹ .. Takže mi ten víkend opravdu luxusně začíná..
Medunko, ještě to nevzdávej!! Příští týden si uděláš testík, ať máš klid a víš na čem jsi!! Pořád věřím,že to bude v pořádku!!!
Ostatním přeji co nejkratší poslední pracovní den!!
ahoj holky,
vy jste teda kecalky 😀 jsem včera odpadla po tom velethru,a dneska jsem se konečně vyspala dlouho 😉 asi z té včerejší únavy
Medu,tak kašli na teplotu a hezky se těš na zítřejší výlet domů 😉 A jinak se cítíš jak?
Zuzy,Barunko,Chaalo,Dadouši přeji pěkný den
Zuzy,jejda to je mi líto.A co jsi zbaštila že jsi takhle šaflila?

Zuzo, to bylo hezký MISS IVF 🙂 🙂 🙂
A až ted jsem dočetla, že na kyčlích nikdo nebyl, mají tam vegáč 🙂
Chaala jak v gennetu? Chodíš do Prahy???