IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
mandy,tak to byl kup roku 😉
Medu my asi taky jdem na přelomu srpna a září..... za týden v pondělí jsem podat žádost o další pokus - další a poslední
Hele a docela hezký jsou, i malýmu jsem jedno koupila za stejnou cenu 🙂 a jsou dlouhý, takže mi neteče špek 🙂
a há tak to já se nedožiju byla jsem na IVFjednou odsáli mi jich 12 oplodnili 8 metodou ICSI a chytlo se jedno a transfér byl když embrya jak píšou ve zprávě 4bb kvality tak teda nevím jestli se mi to chytne tak že mi nic nezbylo
tak to jsem rada,ze jdete 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja dnes koukala do kalendare,kdy bych tak mohla jet do Plzne,rikal,ze mam dorazit 2 den MS,no jenze me to ted po tom IVFku blbne,ale i tak jsem to problizne propocitala,ze do zari se nevejdu,tak rijen taky dobrej 😀
mandy ty jsi šikula tolik práce a ještě dobrý kup 😉
jo ty a spek jo 😀 😀 😀 😀 😀 jsem videla tvoje fotky,vzdyt jsi jak somalec hubena 😉
dajo takhle se chstam vzít karla, teda jen hřbet 😀
No snad jdeme, pořád jsme přesvědčení, že jo, ale uvidíme podle spermia....
blazi na tom nezalezi,jsou holky co je maj vystavni a nic a pak jsou takove co je maj ,podle doktoru nic moc a je zadelano 😀
holky to uteče jako voda a ani se nenadějete a začnete 😉 Mandy takže znovu to je super 😉 🙂
Medu to bejvalo, teď mi teče břicho přes kalhoty 😝
jezis,chudak karel,aby nebyl jak skinak 😀
já jsem nějaká opožděná odpovídám na něco a vy se už byvíte o něčem jiném
Dajo uvidíme, jak to dopadne....
mě už to vynechává 😀
to bych chtela videt,pockej v rijnu na tebe zazvonim a porovname si ty nase speky 😀
joo letní střih 😀 nebo na skina 😀
mandarinko tak to nejsi sama já mám taky špek a nevíš jakej nevím jestli to je po těch hormonech nebo po čem to může být že by i to že jsem omezila kouření
Medu s tím počítám, až přijedeš do Plzně, že se ozveš 🙂
blazi to neres,tady to je na pokracovani jak v Dallasu,nevadi,ze se pripojis dyl,my se chytnem a ty taky 😀
jo urco se ozvu
já nekouřila nikdy, už ani moc nejím, ale pšek mám. Prostě musím zhubnout
pšek ne, špek jo 😝
a holky co ten sraz,Dadousek psala a nikdo nic a tam muzeme tak pekne vsechny najednou porovnavat nase pneumosky 😀
no ja se teda dneska už nechytam, skype, dadouš a vy mi furt utíkate ☹
tak já kouřím,žeru 😅 a špek mám 😀 a jakej 😉 sem dnes vlezla na váhu 😠 opět kilo navíc 😀 🤐
já ti rozumim mandarinko.Aby jsem si vás nespletla s medu
Medu uvidím, podle toho, kdy by sraz byl......

mandy,ja bych chtela jit v zari ale podle ms,mi to vyjde az v rijnu