IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
hojda 😉 tak když jsem šla z kolbenky tak byla pěkna prutrž i kroupy padaly 😅 tak jsem skakla k našim na kafe, pak doma trochu poklidila a koukam že už bude šest 😕
medu v utery podam podrobny info 😀 a nebudu to říkat furt do kola 😠
Dadu, myslím, že budeš 😀 . Víš jak to tu chodí. Hele, pošli nám to všem do IP a máš nás z krku 😀 .
Jinak tady je to s počasím taky děsný - vítr, déšť, kroupy, sluníčko - no síla 😠
ahojda 😉 no je to jak na apríla 😀 😀 tak ty se učíš ruštinu 😅 no ja na zakladce měla z RJ lepší znamku jak z ČJ 😀 😀
No jo, něco dělat musím, školy jsem zatím dokončila, teď sice hledám ještě nějakou nástavbu, ale zatím bych se nudila, tak gavarim pa rusky 😀
da da 😀 to ja už jsem na učení lína
Mě to baví až teď v dospělosti. NA základce i na střední jsem byla zlobivej lempl 😀
😀 😀 lempl asi těžko když si úča 😀 😀
Fakt, já jsem si magorku vystudovala až při zaměstnání. Jinak jsem předtím dělala v kanclu, pak mi to nabídla známá a tak se to rozjelo
no tak duležity je že tě to baví 😉
dadousku ahoooj,to my uz asi studovat nebudeme co?
🙂 Dadoušk je fakt, že mě to opravdu baví a naplňuje
kobli najdes nas,bude to mit stejnej nazev,jen s rimskou dvojkou,ty zlobivej lemple 😀 😀 😀 😀 😀 😀
medu ja rozhodně ne 😝
taky bych si neco udelala ale nejak me nenapada co?a musis si to vse platit sama?
hele ty maš štřit na mimino ne? 😎
tak tebe to treba bavi,ta tvoje prace Dadousku,ale ja si pripadam jak totalni imbecil,nemam zadne uplatneni,jako kolikrat si rikam,proc jsem vubec?
jo my jsme si pujcili od Romana rodicu 😔 😔 😔 to jen ,kdyby se nam to nepodarilo nhasetrit,jim jsme nerekli ale na co,vis jak to je,nemuzou to vedet 😉
No, něco si platim sama a na jednu školu mi půlku dala moje živitelka (říďa), protože se mi to hodilo do práce. Ale i tak to stálo 10 000.
uklidním tě medu, taky mě už nebaví 😀 😀
uklidním tě medu, taky mě už nebaví 😀 😀 mě to dneska zas chodí 😠 pomalu 🙄
😕 hm pěkně to maš dvakrat 😨 to kdybys to poprve nepochopila 😀 😀
Medu a proto, abych si tak často neříkal, jak jsem zbytečná, tak si to tímhle kompenzuju
to ja chapu,ale je dobre,ze tu moznost mas,ja jsem se tady byla ptat a je to bez sanci na nejakou skolu 😠
Dadousku ty jsi zlato,vsak vis jak je to s tim mojim chapanim 😀 😀
Koblizku a ty pochazis z Ostrova?jako bych te uz nekdy nekde videla
dyt na ni koukaš každej den 😀 😀 😀
Ne nepocházím. Původně jsem z Ostravy. Nevím, ještě jsem zpívala v kapele. I nějaké to CD je, tak jestli třeba, když jsi byla tady, jste nehodili na nějaké country bály a tak podobně.
😀 😀 😀 😲 ajo,tak proto
muj ex manzel,mel kapelu a taky zpival,snad zpiva teda jeste i dnes,byla to jeho vasen,vedle loveni jinych bab 😀 V Ostrave jsem byla poprve asi pred 4 lety s nynejsim manzelem.Proste si nemuzu vzpomenout ,ale nekoho mi pripominas

Ježiš a kolik nám ještě chybí? A najdu vás pak ještě?