IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak už jsem tu a zatlačit jsem si šla taky myslela jsem že to pomůže pěkně jsem se vykakala ale žádná změna
no unás je to tabu musí si říct já mu pak dám nebo naopak já mu taky nelezu do jeho věcí ikdyž mámv kabelce bordel,ale to jsou mý osobní věci a tam nemá co dělat nevím jsme tak naučený 😉
ano já mu to říkám taky dajo kolik ti je jestli se mohu optat.Dobře se mi s tebou povídá 😀
nevím kukla jsem na tvoje foto a tam vtom svatebním se mi zdáš starší doufám že ses neurazila
jo tak to jsme dvě taky mi každý říká že vypadám na víc,ale mělo to výhody prodaly mě všude chlast i cigyrety 😀 v 16cti mě mýho kluka otec řekl že vypadám na 30 a že musím mít aspon 2 děti no já jsem zírala s otevřenou hubou a myslela jsem že padnu
jak máš v albu fotku v tom vláčku jsem si myslela že jsi byla na transféru takytam jak jsem byla já jsi totiž podobná té pani co tam byla semnou
je to mezi Jičínem a Mladou boleslavý doufám že ti takhle aspoň napovím nebo třeba hrad Kost ,Trosky a nebo Humprecht
nee ja ti chci jen ukázat jak asi ted vypadám jen jsem ho blbě uložila ted je v albu tak jak sedím na té holce jsu já 😅
já musela to ostříhat 😠 a byla jsem blond ale měla jsem to moc spálený a ted čekám než mě to zas doroste měla jsem vlasy po prdel ☹
tak to jsi byla čupr holka já měla dlouhé jenom kvůli svatbě už ti hledám nějakou fotky s krátkejma

neboj budu ještě se mě nechce spinkat jen jdi já si zapálím tu 😉