IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
hele taky tě to sluší 😉
tak se koukni už jsem ji dala do alba sice to je z dovči na Kypru a vypadám tam hrozně ale jinou jsem nenašla aspoň něco
mě to taky nebaví se česat a to do 18 jsem říkala že na krátko nikdy nepůjdu a teď by jsem nikdy nešla asi do dlouhých tohle je jednoduší
ne že by mě to nebavilo,ale já mám strašně jemný a rovný vlasy takže mám snima hroznou práci
no tak to máš lepší nežli já já to mám jako pochcanou slámu
😀 někdy si říkám jestli není lepší se jít ostříhat do hola 😀 😀 no ale to bych pak musela chodit kanálama 😀 😀
tak to jsme na tom stejně asi máme hodně společného jak se jmenuje manža a kolik mu je já jestli nemáme i stejnej vkus
jmenuje se Petr a jemu 34
😀 😀 😀 😀 tak můj je Pavel a včera mu bylo 35 🙂 😀 🙂
tak to musela být oslava ne 😉
ne mi to oslavíme až o víkendu ale dárek jsem mu dal už před transférem
to je docela dobrá náhoda ne
no to jo začínaj na P a skoro stejně staří 😀 😀 a co dělá manža za práci
zachvilku je zase tu doufám že si zase rozdělá pivko mám docela chuť si cucnout
jo to Petr si taky rozdělá pivo jak dojede z práce ale já si necucnu mě to nechutná 😅
už je tu to on si rozdělá jen když má chuť a teď co má odpolední tak to je docela každý den já jinak pivko nedám
tak mi si deme dát rodinnou cigaretu hned jsem tu 🙂
budu končit dnes půjdu dřív do hajan nějak už to na mě jde tak se měj moc krásně a dobrou noc 🙂 zase zítra pisnem 😉
tak jo dobrou noc krásné sny tak zítra ale nevím kdy
dobré ránko žvanilky 😀 😀 😀 😀 ,jste se hledaly ,až jste se našly 😀 😀 😀
Ahojky holky přeji krásný ráno 🙂 už je pátek a už se to sobotí 😉
našly moji rádcové našly 😀 😀
zdary dají tak co dají rádcové ,nebo nedají? zkoušíš testit? a vůbec co krev?
kdy jdeš na krev takovejhle masochismus ,tam bys to věděla hned ,dneska jsem potkala ženskou od nás z krámu je jí nejmín 42let a pupek tak 6měsíc ,sakra jáí to slušelo ,hm... 🙄 🙄 🙄
holky hodte mi recept na buchtu na plech ,něco chutného a rychlého bez oříšků a jiných jader ,mám alergii 😉
ahojky krásné odpoledne jakpak se vede
leni a co dort za studena to by se ti nechtělo
ahojte holkyyyy, tak vás jdu zase pozdravit. Jak se tu máte???? Vás dočítat tak tu budu sedět hodiny a hodiny 😀
čus holky už jsem urobila buchtu a polila čokoškou a sbalíme žrádlo a pryč s paneláku ...
blaži dort za studena je dobrej ,ale nemám ovoce po ruce..mám to ráda v létě .. 😉
já jen že jsi se ptala já ho mám moc ráda a hlavně z jablek

já jsu teda spokojená z dlouhýma bo žádná práce cop,culik a nebo rozpuštěný a když mám krátký tak strávím půl hodiny u zrcadla a kolik laku spotřebuji a gelu no děs a vyfoukat to no to mě nebaví 😠