IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ob, to je přesně ono, když se nervujem že se něco děje špatně, tak hned musíme zahnat ty šeredny myšlenky pryč 😉 jasny 🙂
ok ok takže zítra půjdu na grilovačku a budu myslet na jiné věci. holky taky je u Vás to počasí tak šílený???, Tady chvilku svítí sluníčko a chvilku je tma. Humus.
dajo jen jestli nejsi nafoukana 😀
ob mysli na to že tam to mominko je 😉 a na grilovačce se pořadně nabašti 😉 jinak tady je počasí taky šíleny 😝 dadoušek se mi nějak zasekl, ale přiveze hamurger 😅 mnam, to už jsem neměla ani nepamatuju 🙂
ne nejsu teda myslím 😅 nee jsu v poho snad 😀 dado hambača ježiši jáá chci taky ten bych mohla žrat furt 😠 😀
Ted tu máme krásnou duhu, aspon něco pěkného n a tom počasí.
Ok Daji budu se snažit 😉
Hamburgra bych si taky dala, možná i KFC, no ted a ted mám na to šílenou chut
no dajo a tady dělaj ten velkej se vším 😅 syr vejce maso a hodně zeleniny 😝 už slintam 😀 jo a ta tatarka jak z toho zeče 😅
si ze mě děláš prdel co 😀 to slintám hm tak musím to zahnat něčím jiným a nevím čím 😠 😀
no tak jsem si namazala vánočku máslem a mám hamu papu já nevím na co mám vůbec chut 😅
Holky přeji krásný večer jdu kukat na film na Nově. Manža jde s kamarádem na pivo, tak nemusím nikoho škrabkat na zádech 😅 Zase za Váma přijdu a děkuji jste sluníčka
ahojky dajo tak jak bylo na pivku namáš náhodouv břiše žáby z té sodovky?Na mě to nějak dopadlo pobulela jsem si a usnula
Ahoj Blaži no ani moc né dala jsem jen dvě a šla dom,ale manža se mi nějak nevrací 😅 a to jsou hormony mě rozběčí každá blbost,ale je to lepší se vybulet
na mě to tak padlo to dělá to že jsem doma sama a manža je v práci a to je ještě dneska až do soboty do rána tak nevím jak to tu vydržím a ještě to že jsem to dostala tak že to je všechno úplně v pr.... tak zase na to půjdu znova. za jak dlouho se na to chodí
Blaži ještě radši moc neplaš uvidíš v pondělí,ale nevím za jakou dobu můžeš jít znova mě tenkrát řekli když mě vajíčka moc nerostli že když mě už nevyrostou tak ukončí léčbu a za 2 měsíce znovu
2 mesice pauza,ale lepsi si myslim jsou 3 mesice,aby se clovek nezhuntoval.Ale to ,ze to dostanes,nemusi znamenat neuspech
jo beru a ráno když jsem tam volala tak je mám brát dál a v pondělí se uvidí.Mě to tak sere holky třeba si za to můžu sama ☹

😝 to budeš akorat nafoukla 😅 mě sodovka neděla dobře 😖