IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

•
12. čer 2009i dneska jsem si to už rozdali, malej odjel k tátovi, tak jsem si to užila, když jsem přišla z práce - svedla jsem ho :-N
0
no vidíš donosila jsi jistě krásné dva kluky a to je radost já to nedonosila jen do 15 týdne a nikdy se nzjistli proč určitě se to povede jen to nesmíš vzdávat chípu jak ti je .Dříve se ženské dřeli na polích a otřeli se chlapovy o trenky a byly v tom a div to neporodili na poli a zase makali hned po porodu znám to od tety ta kdyby si nedávala bacha nebo jakto bylo dříve tak by mohla rodit na počkání
Dajo manža tam nedosáhne, jestli máte chuť, tak sexovat můžete. Mě říkali po ET jen tak 3 dny, abych dala manželovi pokoj
tak to máš pravdu dajo zachvilku na to bude chodit skoro každá a jinak to nepůjde.Mám kamarádku a a jsou oba zdraví ale spolu nemohou mít ani jedno protože jsou na sebe alergičtí tak si adoptovali holčičku a kluka a ani by jste neřekli že to sou adoptovaný jak jim jsou podobní
Blaži já taky 2x potratila.... a kluky mám krásný, se mi koukni do alba, na tý svatební fotce je ten starší a mladší je ten střelec 🙂
hele, já na něj ani skákat dneska nemusela, stačilo přijít z práce, svlíknout se do kalhotek a plácnout sebou na postel - a už byl u mě 🙂
jo a povšimni si číslovky na tom dortu 🙂
Tak my byli opatrní a když jsme mohli, tak proč by ne....
Tak my byli opatrní a když jsme mohli, tak proč by ne....
tak vidíš, když mám chuť, stačí se před ním ukázat nahatá a nemusím nic řešit 😃
Medu to je jednoduchý, je to kulatej chleba, 3x rozříznutej jako když plníš sladkej dort, akorát naplníš slanejma pomazánkama a salámama a sýrama a ozdobíš a je to 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli