IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jdu na tu zahradu,at nachytam kapanek slunicko,od zitra ma byt zase hnus 😝
já od 1 stimulky .. 😉 plány se nekonají ...žádné to nemá cenu prostě
ty cekas na ten KET?
jdi chytat bronz .. 😉
no ja toho moc stejne nechytnu,jsem jak reditelka vapenky 😀 to by muselo byt alespon 2 mesice v kuse pekne 😀
čekám na mrchu pak čekám na ket ..pořád čekám ... 😀 😀 😀 😀 fuknkce ředitelky neni špatná 😀
Ahooj Medu, dneska bych řekla, že je už jen vlhkost ... mokrá dneska nejsem 🙂 taky se jdu plácnout, ale zas nevím, jestli s těma všema hormonama můžu být na slunku, co myslíte? A pak sebou fláknu do bazénu...
oli maximálně tě klepne 😀 😀 😀
Leni, a kolik ti zamrazili zmrzlinek?
no právě, toho se bojím...ještě bych se ráda dočkala finále celého stimulačního dění 😀
máme 8kousků ,ale bůhví kolik jich přežije rozmražení
tak to je pěkný .... moc hezký počet! To musí vyjít! Jdeš teď hned v dalším cyklu?
Oli,placni se na slunko,pak do bazenu a zase slunko a bazen,jen uzivej slunicka uz zase nema byt od zitra
A jeste te boli ta hlava?To vis,je to zahul jako blazen a v mozku se dejou veci,to ty leke se staraj 😝
koukala jsem, že zas má být hnusne a chladněji 🙂 to je pruda....zrovna , když mám dovču tak je takhle aprílově 😖
hlava mě bolí stále, ale včera Dadí psala, že se má u toho hodně pít tak jsem večer vypila 3 litry vody ....noc jsem si opravdu užila, byla jsem 6x čůrat .... 😀
jsem zvedava jake bude leto,ale rika se ,ze humus 😝
taky jsem slyšela.... asi jsme si to vybrali v dubnu - to bylo pohádkově 🙂
tak já si jdu vzít plavky a jdu si zahrát na velrybu .... budu zase navečer ..... papapa a užíjte si slunko!! 🙂
Zdravím vás všechny statečné holčiny a mačkám palce, aby nám to všem snažilkám klaplo 😀 šmíruju vás už delší dobu a občas se i za břicho popadám. Jste tu dohromady veselá kopa a to mě ba 😎 😀
taky zdravím 😉 😉 😉 😉
ahoj Leni jsem to musela napravit s tou fotkou, jsem tam byla úplně pidi 😠 a jak se vede???
Ahojky holčiny 🙂 tak já jsem předchilkou dojela z města a jsu vyflusnutá úplně 😖 tak vidím že se sluníte 😉 jen se slunte já toho mám dnes dost a hlavně po včerejšku 😠 mám odpito 😀 bo v noci mísa byla moje 😝 a ráno mě bolel škopek ☹ a to jsem musela brzo vstávat ☹
gabi jojo daří se ..no taky horko jako prase to zase bude spaní bléééééééééééééééééééé
to jako, že už se chystáš do pelechu? 😀 teda já teploučko tuze ráád, ale to dusno je dusný až moc 😠
teda do pelechu se ještě nechystam 😖 až večír přeci 😀 😀 😀 😀 ještě chvíli tady budu otravovat
hola hola, hlásí se vysluněná Ola 😀 .... jééé, přestala mě bolet hlava a hned mám básnický střevo 😉
a vítám Gábinku, novou snažilku !! tady už se pomalu zatahuje .... večer asi přinde chrst 🙂
ahojky holčičky tak jsem se sem konečně dostala od té doby co chodím do práce je to pro mě za trest ta noční mě asi zabije aspoň bude kluid a nebudu se muset trápit a co jinaka jakpak se máte koukám že se tu skoro každá z vás smaží na slunku

tak to je mazec,ja se radsi ani do kalendare nedivam,mam v to, po IVFku bordel 😠