IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to muj pichal rad 😀 ale mel tres jak blazen,mel hruzu ,ze mi ublizuje 😉 tak ja heeeerecka jsem hrala jako,ze je to bolest 😀 😀
no mě se to rano taky trochu posunulo 😅 o hodku a pul 😅
jakto,ze se ti to posunulo?jsi mela nerva,nez jsi to pichla?
noo, a pak jsme jeli k ty mamce a ta mi to ďobla 😀
mamka asi bydlí daleko, coo ??? 😀
takže chca nechca jsme to museli vyklopit 😀
noo 5 minut autem, ale ja se fakt skoro hodinu tady přemlouvala abych si to píchla 😀
když stimuluju, můžu si dát trochu vínečka????
no tak vis jak to je,clovek si nikdy do sebe nic nepichal.Ja pichla jen parkrat ale klepala jsem se jak drahej pes 😨
jasne,ze muzes.
a jake pijes vinecko?
Dadousku a co mamka na to?
no, mimo jiné....mám zdrávku...takže jestli mám píchnout do sebe nebo do někoho ...nemám problém 🙂 ....a vínečko bílé už ucucávám...lahoda 😀
jee Olasku,tak to mas paradni,kdyz jsi zdravotni sestra.Tady dnes popijej cervene ale ja ne radsi 😝
to mě taky zajímá - co tvá mamka??? ...... jinak Habánské sklepy, Veltlínské zelené - pozdní sběr 2002 - mňam!!!! 😝
Hezký večer berušky!!
Tak jak Dadu?? Píchnuto??
Olásku, jestli pobolívá bříško, tak to hezky rostou folíci!! Příští týden uvidíš!! 😉
Medunko, zlatíčko moje, to vám MIGY hráli v Geršákově???
Zatím pa pa..
tak jdu juknout na tu zranici 😀 Teta mi dnes opekla masaky,fakt dobrota,jedla jsem to poprve 😕
Ahoj Zuzanko,neee,ja jsem v Ceske Lipe,ale zitra uz bohuzel navrat do skopcakova 😠 Dadous asi prave picha 😀
Ale bylo to fakt dobry,jsou to soumeni ,hlavne Machacek a jeho gumova kytara 😀 😀 😀
tak píchanec jsem zvladla, jupí 😀
no vidis Dadousku a je to 😉
tak to se těším na pondělí až to zjistím, Zuzi 🙂 .....masáci jsou lahůdkové, taky bych si dala 😝 ..tak si dej i za mě
ted se tady mihnul manza,sel mi dat pusu a vidi co napsala Dadousek a vytrestil oci a pta se me,jaky pichanec zvladla 😀 😀 😀 Asi myslel nejaky jiny 😀 😀
no mamka, koukala jak z jara, a jediny co z ní vypadlo, že proč jsme do toho nešli dřív? že už mi bude čtyřicet 😀 tak jsem ji to politicky vysvětlila a byl klid 😀
to je jedno,ze ti bude 40,alespon si prodlouzis mladi 😉
jsem napnuta,ted Olasek a Dadousek,to zas budou nervy 😝
však moje odpověd byla: a to už se mam jako zahrabat a nežít? pže mě trochu zamrzelo jak reagovala, ale i jsem s tím počítala 😅
medu hlavně klídek 😎 😀
no jo ,znas je,nejprve delaj krky a pak se muzou posrat

v to doufám, ať je tam nějak dostanou a všechno bude fajn 🙂 já teď píchám až kolem 22h...v CARu se vždycky zaseknu a tak se mi to pomalu posouvá ...