IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jj zachvilku jdem ordinovat naposledy pak prázdniny ☹ jsu zvědavá co daj místo teho 😕
holčičky, jdu vás ještě na chviličku pozdravit a pak už sebou plácnu k telce a hned po Ordinaci do hajan ať jsem na to čerstvá 😀
jo Dadousku,ja si nempamatuju prave nic z rustiny 😕 no snad jen, kak tebja zavut 😀 😀 😀 Jo nachystej si talerky,to je uz ritual vid 😀 😀
pokud se na to vzmůžu tak vás budu informovat, jaký to bylo hned zítra odpoledne 😀 juuuu, jsem nervózní, jak prvnička
no medu jestli mě zase nepředběhne mrcha jako poslední dobou ..dáváme si závody ..
ale dalo se to,spíš jsem byla děsně sevřená a prdel nad kozou jak jsem se bála a to jde vše ztuha...ted se budu snažit uvolnit,přeci jen už tam budu na té koze po 4krát
to oni tuze radi 😀 proboha ,jak gyndar muze byt zenaty,ten bobra urcite nemuze ani videt 😀 😀
možná kdybych s nim dala řeč že by mi je i ukázal bobky ..a já bych se tim uvolnila ..je to dobrej nápad?

jo to by bylo,ale fakt nevím kterejvíkend to bude chtít slavit má to 21.srpna a nezáleží jen na mě no uvidíme