IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to jsme taky dneska s holkama probíraly jak poprvé každej ten chlap nesměle a podruhý ty jejich znalecký pohledy a frajerský postoje a ohrnování rypáků nad prvňákama
no já nevím,kdybych ležela v kabince a měla se udělat,tak tak ležím do dnes 😀 😀
tak mizim kočky jdu spát ,od půlnoci jsem měla cestovní horečku,dadu tobě přeju hodně štěstíčka
to já nevím,musím se optat Romana,ale myslím,že on neležel,určitě chtěl ať to má rychle za sebou,tak stál a leštil 😀 😀
zas tak úchylnej asi není,ze by věděl,že na to čekaj a přeato si tam děla pohodičku u leštírny 😀 😀
hele v srpnu to můžou probrat. 😀 😀 Můj první muž vždycky dával k dobru,že je horší jak úchyl,protože si brko honil už snad v každém měste naší republiky 😀 😀 to jak jsme jezdili po těch vyšetřeních
holky pěkná debata 😀 my čučíme na novu na tu pohádku 😀 sem tam tu juknu zas honíte 😀 si taky myslím že u toho tam neležej 😀
😀 ale taky jim to moc nezávídím takhle na povel a ještě v kabince 😀 no ale docela prča,když byl poprvé byl tak rychlej že jsem se až divila a začala se chlámat 😅 😀
je to fakt si to udělaj tam maximálně tak třikrát a my tam máme roztažený nohy furt 😠 jo jim se to líbí

nooo to bude překvapko 😕 🙂