IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to jsme taky dneska s holkama probíraly jak poprvé každej ten chlap nesměle a podruhý ty jejich znalecký pohledy a frajerský postoje a ohrnování rypáků nad prvňákama
vždyť ti píšu,že jen vyleští tykadlo 😀
no já nevím,kdybych ležela v kabince a měla se udělat,tak tak ležím do dnes 😀 😀
vždyt ja víím
tak mizim kočky jdu spát ,od půlnoci jsem měla cestovní horečku,dadu tobě přeju hodně štěstíčka
medu myslíš že ležej? 😅 jsem se ho ani neptala jak to tam děla 😀
díky leni a klidnej spanek 😉
to já nevím,musím se optat Romana,ale myslím,že on neležel,určitě chtěl ať to má rychle za sebou,tak stál a leštil 😀 😀
zas tak úchylnej asi není,ze by věděl,že na to čekaj a přeato si tam děla pohodičku u leštírny 😀 😀
si taky myslím že dadouš stal 😀 pže to byl fofr 😀
hele v srpnu to můžou probrat. 😀 😀 Můj první muž vždycky dával k dobru,že je horší jak úchyl,protože si brko honil už snad v každém měste naší republiky 😀 😀 to jak jsme jezdili po těch vyšetřeních
😀 no mam pocit že o tomhle se určitě bavit nebudou 😀
zachovaj dekorum 😀 😀
😀 tak 😀
jdu si dát čoudovou,ale hned jsem tady
no ja tady palím jednu za druhou 😝
holky pěkná debata 😀 my čučíme na novu na tu pohádku 😀 sem tam tu juknu zas honíte 😀 si taky myslím že u toho tam neležej 😀
jasně že ne dajo, stoupnou k umyvadlu a jedou 😀
to oni tůůze rááádi 😀 😀
😀 ale taky jim to moc nezávídím takhle na povel a ještě v kabince 😀 no ale docela prča,když byl poprvé byl tak rychlej že jsem se až divila a začala se chlámat 😅 😀
ten mě zas strhá až přijede domů 😝
ale udělaj se,to kdybych tam šla já,tak se orgasmu nedočkaj 😀
😀 😀 se maš medu 😀 😀
no já bych asi taky nemohla takhle napovel a v cizím no to určo už se vidím 😀 😀
však co jako, dyt je to jedina jejich povinost 😠
ale dajo zas jim nikdo nečumí furt mezi nohy 😀
a co si budeme nalhávat,vždyť oni to maj rádi
si taky myslím 😵
je to fakt si to udělaj tam maximálně tak třikrát a my tam máme roztažený nohy furt 😠 jo jim se to líbí

nooo to bude překvapko 😕 🙂