IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ty jo,jsem nějaká vypatlaná-no napíšeš a pak klikneš na -odeslat odpověď a pak k tématům a jsi v meníčku a tam už jen klikneš na tu co psala poslední-uf 😝 😝 no mě to dneska jde ale 😀 😀 😀
Mili tak ted to zkusím já napíšeš pak dáš odpověd a pak neklikneš na ok,ale na domů a jak jsou příspěvky tak tam najedeš na naší diskuzy bude tvůj příspěvek a jsi tu zas 😉 snad jsem to napsala dobře 😅
a jo,tak my vás nabereme dadoušku ale domů pjedete pak vlakem 😀 po líbánkovém víkendu
jo líbánky ve vlaku,to já mám něco lepšího,já jela na svatbu-radnice,tramvají 😀
ouva,ouva to je jak na policii 😀 .Takze jsem malinka a vazim tak akorat.Mam za sebou 10 icsi ☹ neuspesnych
no fákt,my neměli auto 😔 tak se jelo tramvají a kus metrem,já jak pakouš oblečená s kytkou,lidi čuměli 😀
no tak to zní netaháme po kouskách,jo a kolik ti je 😉 ale je tajemná ale určo se rozpovídá 😀
Medu to musela být prča bych vás chtěla vidět v tom metru i vté tramvaji 😀 ale určo vám to slušelo a co hosté ty měly svoje kupé 😀

to asi pochybuju medu ,ale moc ráda by jsem jela když nepojede tak on má smolíka nebo mu řeknu že si uděláme jen výlet to je v pátek co