IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
já na to taky nekoukam nedělá mi to dobře ..je to tady u nás ..
jo,jo uz jsem si vzpomela taky sem to zazila uz verim
dadu jo ta soutěž
jo jo leni 😀
jé zeď jsem si vzpoměla minule jsem koukla na meili a byla tam soutěž o nejmnšího a ten co to vyhrál ho měl dovnitř 🙂 😉
ten jeden měl větší kozy než péro 😝
jááá ho mám taky teda jako ten mejl 😀
to byla hotová ženská baculka
holky ale fakt na mě taky jednou takovej chudák vlezl a tam 4cm v tranzu ..bože a já ho nechtěla ztrapnit a to bylo jenom jednou ..to na mě nebylo a od té doby jsem se bála co na mě kdo vytáhne ,s každým hned nespíš a seznámíš se a je fajn a pak tohle 😕 😕 😕
tak holky ja pujdu pomalu dohajan,rano jdu do rachoty
😀 no ještě abys měla péro 😀 to bys musela sedět s chlapama a kecat o autech a hryzat si nechty
Mili tak dobrou nocinku přeji 🙂
no hlavně že jsme jim vymyslely činnost ..hryzačka
mili ja taky vstavam už ve čtvrt na šest 😀 budu mít sex s tabletkou 😀
mili ahojky
to pak ženská kouká co na ní ten chlap vytáhne někdy to je děs 😖 a někdy by jí vypadli oči 😕 😲
este jdu s manzou zahulit a pak uz jen 🙂 ke knize
nejlepší je utyct 😀
blaži mě už pár set let nikdo s ničim nepřekvapil ,aby mi upadla čelist
mili dobrou noc
😲 😲 😲 😲
holky a tam budou asi ceny fest co? si beru do termosky kafe a sebou namazanej chleba se sádlem
no to já měla asi před 8 lety já byla malá holka šesnáctiletá tak mi ta čelist pěkně spadla div jsem se nerozbrečela
leni to je pravě na holkach aby zajistily něco levnyho 😅
jo blažui taky jsem jednou bekala že to nejde dovnitř.. 😀 😀 😀 a utekla jsem ..ale to bylo jen 2krát v životě ..jinak normoš až pod průměr,nějak nemám štígro na chlapáky
a kávu ve flašce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😉 😉
jako nemusíme sedět někde na kolonadě 😅
leni to je fakt dík že jsi to připoměla tak to budu muset taky nabrat velký zásoby 😀 musíme šetřit 😀 😀
tak to já jsem na to m lépe já to zažila jenom jednou

jo jak ted chdí ten mejl 😀 😀 😀 tam je musíš opravdu hledat 😀