IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no jo to ale bude muset hledat někde jinde a ne tady u nas 😀
tak jsme mu naplánovali budoucnost ,pěkný ,holky já vám povim tuhle dávali ty vesmírný kovboje ,je to teda ujetina jak dědci letí do kosmu ,ale já mám normálně z toho klaustrofobii..
😀 😀 😀 no medu ale nepředřu se 😀
já ikdybych se líp učila nemohla bych létat v letadle ,ani v raketě ,ani dělat ředitelku výtahů 😕
tak já bych ráda lítala mě vadí jen co se točí 😝
my když letěli do tunisu jsem měla záchvat z toho ..vzletu a manžel měl rozdrcenou ruku a chtěl volat letušku že umírám
fuj v letadle,humus,seděla jsem jak zesraná ani jsem nepípla,čekala jsem ,kdy to spadne
ja kdybych měla letět tak se nejdřív musím ožrat 😝 😀
tak můj měl nerva ze mě.protože já na něj řvala,že jsem ohluchla
tak já ješte neletěla a co bych chtěla zkusit tak skočit s padákem a nebo ten bačičampink nevím jak se to píše 😀
prej musíš žvejkat,ty jo já jsem si málem rozdrtila stoličky jak jsem žvýkala a stejně jsem neslyšela
ale nejvíc mi fascinovalo jak ta hezká zmalovaná letuška měla v nose obrovskýho sopla kterej jí čuměl ven .. 😀 😀 😀 a pak jsem ani nepostřehla kde jsou ty záchranné pomůcky ..fascinovaně jsem zírala kam jí to odpadne 😝 😝 😝
tak to bych neskočila,jsem posera,chcípla bych u toho skoku
dají to je skok na Slovensku z bačou?
tak my se jdem tulit 😅 dadouš je nějakej hotov 😀 tak se mějte krasně a moc nekrandejte at nemusím zítra moc dočítat 😝 papa a dobrou berušky moje 😉
Dadoušku ale dadouš je už od rána hotovej 😀 😀 😀 dobrou noc a pěknou tulírnu 😉 😉 😉 ráno budu držet pro štěstí
nebo skok na baču ..mi ani neřikej medu jak jsem řvala já ,že nemůžu dejchat a držela jsem se za plíce a srdce že umírám ..loučila jsem se se světem,manžel řekl ,že to je naposledy co letíme ,taková ostuda
No to se skače s Bačou a ovcema
dadu tulili se tuleni ,to je hezké...a já zase polštář mezi nohy a nic
Leni to je jak jsi přivázána na tym laně a skočíš hlavou dolu 😉
Dado dobrou noc 😉 a zítra budu na vás moc myslet 😉 🙂
hele já mám z letadla fotku,Roman mě vyfotil,šílenej výraz,oči z důlku a neko,unikovala jsem,protože jsem stejně neslyšela 😀 😀
tak to ne dají ..to ne .to pro mě nejni tohle ,to já raději teda do cukrárny
abys nedopadla jako Novotny jak skaákal u nás v Doksech a natrhnul si palici 😀
tam se nesmí fotit ne? já měla tunové ruce ,bych nezvedla ani kapesník k nosu ,abych pobékala
to je lepší skok,třeba na takovej větrník,nebo zmrzlinku
tak to bych já zase joo to já ráda,ale cukrárna je taky dobrá 😉 medu tak šup z fotkou at se pokocháme
jojo medu pravdu díš ,tam se můžeš srazit leda s blbcem
Roman fotil a i točil,nikdo nic neřekl,páč to nikdo neviděl
já tyhle adrenallíny nemusim

aaaa,tak Dáda jezdí na koníku 😵