IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no naštěstí je roztočily pořadně 😀 ted ještě aby se snesly s jajkama 😀
ale jo medu ona jede zítra se psem na veterinu tak nám jí tam bere vždy jednou za rok na kontrolu a píchnou jí injekci vitamínů
oli tam byl zrovna včera dadouš kupovat ten altan 😀 v asku 😅
no, Dadu je pokroková matka - ještě dětičky ani nedorostly a už jim zaplatila Matějskou 😀 😀
a mají to dětičky zadarmo
😀 😀 no když jinak je z dadouše nedostanem, ještě že to jde 😀
aha!!! tak až ho pojedete reklamovat tak se stavte 😀 😀 😀 ( neboj, jen reaguju na konkurenci 😀 )
no hlavně abych pak neblila ja za ně 😀 😝
😀 😀 no pojedem raklamovat vedle do elektra lampičku k pc 😀
si piš, takhle přesně to funguje ....dětičky si užívají a matky šílí 😀 ( v tomto případě se tulí první tři měsíce k záchodové míse ) - to teprve poznáš, jak moc je roztočily 😀 😀
já tušila, že i konkurence má problémy 😀 😀
to je mi šumak, hlavně že budu rodit 😀 😀
to víš, že budeš .... a možná už za 9 měsíců 😉
no tak aspon mě dadouš občas vyveze 😀 😀
😀 😀 😀 na povoze by to bylo stylový
holky, tak asi přece jen jdu šoupnout něco do trouby - miluju takový ty rychlý věci jako když do jednoho pekáčku šoupnu bambory, maso a nějak to okořením a ono z toho vyleze celkem dobrý jídlo s překvapením 😀 tak jdu na to, kož ten můj drahouš by byl radši o hladu než by si udělal vajíčka 😉 😒
jooo a zalejt šlehajdou a posypat syrem 😅 mnam 😀
Oli tak at to máš moc dobrý 😉 ono pořádně se nadlábnout je moc dobrý 😉 tak ten můj teda rád vaří když jsme spolem začly tak rok jsem nešáhla na vaření 😉 ale pak už měl moc práce a tak jsem musela začít já ☹ ale i ted sem tam uvaří a su ráda
tak ja razím na zahradu 🙂
Olásku,přijemnou zábavu u vaření 😉 Dadoušku,ty se nadlábni na zahradě a posli tam jednu,nebo dvě desítečky 😉 Já jdu uvolnit poč,Roman jde dělat fotky z té svatby,ale večer juknu,jinak bych chípla bez vás 😉
no já taky budu končit opět pojedu s manžou kouknout na výkopy a pak do obchodu 😉
ženušky já vás vůůůůbec nestíhám, ach jo ☹ 😖 😠 v práci blázinec, hlavu mám jak pátrací hlavu!!!
Dadouškovi gratuluju, jsou to nervíky co? bobánci určo vydrží!
olííí a jak ty? jen vím, že byli tři vajuch a dál???? držím palčáky!
jinak Medu puregon je myslím dobrej, já mám dávčičky 175 a píchám cca 10-12 dní a přitom mám
dlouhej protokol, ještě si jako předkrm dávám decapeptyl 😉
majte sa berušky a informujte mě co je new....
pápá lálá
čus u nás svítí krásně slunce ..venku lidi v tričkách 😵 😵 😵 hned je člověku líp na duši
sem chtěla napsat, že mám hlavu jak pátrací balón 🙄
gabi my jsme inteligentky jedna jak druhá ,myslim že to všechny pochopily ..že máš hlavu mimo 😀 😀 😀
leni čus, doufám, že je u tebe vše v klídku 😀
tak já už fakt mizím...
jojo zatím mrcha nedorazila ,ale moc šancí Ketíku nedávam ☹ poslední mrcha byla silně podivná ..a dost podobná té předchozí ,jestli budu krámovat 2krát do měsíce ,tak bude manža vydělávat jenom na fošny 😝
jojo hlásim že v polsku je slunečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hlásím, že jsem to šlehajdou zalila a sýrem posypala a Peťovi se boule za ušima dělali, jak se ládoval 😀 😀
Lenííí, jak jsi na to přišla????

na hradubický, Dadu ...tzn, jak je Asko ....ják je to od Polsak tak je to jasný, bude mazec 😀