IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Medu jenže já na to čumákování už budu mít věk 🙂 Vy jste mladý holky proti mě....
snažim se u toho nesestavovat seznamy nákupů..jo medu taky se těšim na nějakou vlnu vášně a manža chcípne ne? a ještě ho budu futrovat viagrou a budu vzteklá že nechce píchat 😀 😀 😀
zítra pojedu do kaufu ,pirát silnic ,na tachometru 20 a v očích smrt ..když se nezabiju s bochníkem chleba tak zajdu holky moje
mandar ,je to prostě tim ,že mezi někym funguje přitažlivost a mezi někym ne ..tak to vidim já ... 😉
Leni ale jo, máš pravdu. s exem jsem na tom byla stejně a kdyby mě býval viděl s milencema v posteli, tak by ho šlehlo 🙂)))
na vysvětlenou ,řidičák mám v peněžence ,abych měla 2doklady když si jdu něco vyzvednout na poštu 😀 😀 😀 a pak když musim ,abych neumřela hlady v krizi
Leni tak proč neřídíš častějš? Já mít auto..... mě by bavilo dělat profi řidiče 🙂
ještěš před 2roky bych si jí ztrhla pipku ,ale je to o té přitažlivosti u mě no ..a jak je to moc rozumové tak ten sex nefunguje jak by měl ,ale to už musim nějak doklepat
Leni ale musíš jezdit, jinak to bude jen horší a horší....jdu do peří, tak dobrou
nevěřim si a bohužel už u mě nefungujou ty automatické pohyby ..v autě jsem napnutá ,vystreslá,oči jak puky,to neni dobře ..a to si před jízdou v hlavě plánuju trasu
tak se měj..je to už asi 10let co mám řidičák ,holka to lepší nebude ,ale aspon ten kauf ,abych zvládla 😀 😀 😀
Ahojky holčiny moje 😉 já mám nervy na dranc 😝 od včerejška do ted nešel internet 😝 prý tam někde u teho vysílače šlehl blesk 😠 jestli to tak pořád bude tak budu abstinovat těžkým způsobem při tomto počasí 🙄 včera to tu lítalo aj sem měla kapánek strach 😖 a dnes totální vedro 😠
Dádo gratuluji a super zpráva sem to říkala že jsou prckové silní 😉 ale s tou oslavou to zas nepřehánějte 😉
zdravím všechny miciny 😀
já už mám jazyk na vestě 😝 dneska jsem na rychlo běžela do Caru by mi píchli puredon 200, večer
ve 22.30 na ambulanci pregnyl a ve čtvrtek dopo OPU, jupííííííííííííííí 😀 😵 😵
jak se všechny máte? co je novýho?
dadu jak se cítíš po OPU? tešíš se na bobánky viď... tak zítra držím palec 😉
myslíte, že si mám na OPU odlakovat nechťáry na nohou?? jako kvůli narkóze... 😖
Ahojky Gábi tak už se Ti to blíží to je fajn 😉 držím pěstíky 😉 ty stím lakem nevím mě cosi navlíkaly na nohy tak třeba nemusíš,ale fakt nevím ☹
dájí a ty už víš co a jak? jako kdy na to zase vlítnete? 😎
ty jo leni dej pozor, to není pr...l 😕

Tak mě to nejvíc baví v posledních 5 letech - a to už dneska je jen slabej odvar, když jsme se poznali, tak jsme to dělali cca 5x denně - asi rok.... kolikrát už manža ani nebyl, páč už tam nic neměl 🙂