IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no já taky nevim kdo nám poradí?dneska jsem si musela dvakrát vyčistit hubu jak to bylo hnusný,jako amalgán nebo co
nevím, možna trochu nastydlost, víš jako když ma člověk v břiše kouly a ta se tam převaluje 😀 takovej pocit ted mam 😀
šouúpla jsem tam papriku s chlebem, se sejrem... 😉 a co ty tvoje kozenky ...?mění se ti barva dvorců?
ne , jen jsou větší 😀 ale ja myslím , že po osmi dnech nemužou bejt ještě žadny příznaky 😅
jé ty se máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jo a moje sestřenice má jenom nic a bna tom bradavku a kojila kluka do 5let 😔
jo a kdyby tě napadlo že tam manža zapadne jak zajíc do brázdy tak taky chyba lávky ,na kozy mi nikdo nesmí šahat ,protože je mi to hnus děs nepříjemný ..
ja si pamatuju , že mě kojení tenkrat strašně bolelo ☹ jsem si myslela , že protože mam maly kozanky 😅
já myslim že to bolí každýho dyt ty prcci maj ty dásně pevný a naše nebohé nepolíbené bradavky chuděrky ..no ikdyž mám kámošku a ten její jí to rve zubama ,aby měla orgáč ...
ježkovi oči, ani mi nemluvte, ještě jsem si na těhu ani nestihla zvyknout a bradavky bolí jak čert. Prý se to dá částečně řešit těma kloboučkama 😕
no dadu lae viděla jsem jak malej holce 6letej kůň vykousnul bradavku ... 😝 😝 😝 hrůza

no ja to beru , že den transferu je první den, ale nevím jak to je