IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak září,říjen,ale blbne mi MS,jako dnes 34 den a nic 😕 tak si asi píchnu ten agolutin,nebo já nevím,jsem nerozhodná
medu tam to asi musíš hlídat a hned jak tam někdo něco nabídne tak potom hned chmatnout, 😕
leni nenervuj se 😉
ahojte holčiny, jen vás jdu pozdravit a říct že na vás myslím. Já teda ležím v nemocnici, ale snad zatím i s drobkem. Mám trombozu v krku tak uvidíme jak to u mě všechno dopadne. Jen že na vás myslím a i tak když sem nechodím vám moc držím pěstičky.
Tak pěkný večer a papa
ahojky holky tak jsem konečně tu po dlouhé době jak se všichni máte dadous co dětičky a už jsi si ten test udělala
ahoj ob,jak trombozu v krku?a já ani nevím,že máš už mimíska,jako,je už zakouslej?
dadu taky by jsem ti to přála každý den na tebe a Léňu myslím a držím pěstičky aby vám to vyšlo
to je Oskárek od mojí sestřenice,má už dva kluky,tak chtěla ještě jedno,jako holčičku Elišku a nějak to neklaplo a má zase pinďoura 😀
Dadoušku zakousnuého jsem v 7 týdnu teda doufám, že nedošlo k žádné změně. Na další ultrazvuk jdu až v pondělí nebo v úterý. No s tou trombozou byla jsem z toho sama vyjančená a jsem stále ve středu jsem si opět sáhla na dno svých sil, ale věřím že to snad dobře dopadne a mimisko je bojovníček. Jdu spát přeji všem krásnou dobrou noc pa

tak jsem rozhodila sítě na léky a nic ☹